Carla Van Lautem
Great heathy and easy
proeft echt walgelijk & er zit super veel water in
goed snelle levering
Goed! Snel Verzonden. Smaakvol. Veel vlees of garnalen. En zie gelijk hoeveel calorieen ik eet.
Grandioos
Goede service, heerlijke maaltijden, veel variatie
2 bestellingen gedaan. De tweede was te laat geleverd door PostNL. Maar dat werd super opgelost.
Excellent service, good quality and price.
Top
Snelle levering,maak meestal vers eten maar 2x in de week heb ik echt geen tijd. Zag feulyourbody voorbij komen en gelijk 6 maaltijden besteld. Nou ik weet wat ik ga bestellen als dit op is. Juist weer van feulyourbody super lekker en goede marco's 👍😉
Goed eten en een goede levering.. het eten is divers en erg lekker!
Contact goed - Levering niet conform afspraak
Perfect
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Great heathy and easy
proeft echt walgelijk & er zit super veel water in
goed snelle levering
Grandioos
Goede service, heerlijke maaltijden, veel variatie
Excellent service, good quality and price.
Top
Goed eten en een goede levering.. het eten is divers en erg lekker!
Contact goed - Levering niet conform afspraak
Perfect