Vicky Gadeyne
Vlot en geduldig, duidelijke communicatie, snelle afhandeling
Super service van begin tot einde!
Top servies, snel en netjes ingepakt!
Snelle en vriendelijk communicatie, hele mooie producten. Ik ben fan.
Heel top! Snelle levering
Goede en snelle service!
Super vriendelijke service ik had via whatsap geïnformeerd en direct vriendelijk geholpen..
Alles perfect zoals beschreven op de site
Fantastisch
Super concept! Heel erg vriendelijke uitbaters waarbij je snel reactie kreeg op vragen.
Aangename ervaring : het mailverkeer werd snel beantwoord en de bestelling werd onmiddellijk verzonden.
Een echte aanrader! Super goede service en denken echt mee met je.
Prima service en kwaliteit. Zou zeker opnieuw voor Frej kiezen voor mijn doopsuikers.
Super goede service en prachtige spullen
Vlot en makkelijk te bestellen, duidelijke site, mooie artikelen
Frej verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Frej heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlot en geduldig, duidelijke communicatie, snelle afhandeling
Super service van begin tot einde!
Top servies, snel en netjes ingepakt!
Snelle en vriendelijk communicatie, hele mooie producten. Ik ben fan.
Heel top! Snelle levering
Goede en snelle service!
Alles perfect zoals beschreven op de site
Fantastisch
Een echte aanrader! Super goede service en denken echt mee met je.
Super goede service en prachtige spullen
Vlot en makkelijk te bestellen, duidelijke site, mooie artikelen