9.4 /10

checkbox100% beveelt Frej aan!

Sarah Vanneste

Wij bestelden autogeurtjes met de naam van onze dochter in gegraveerd. Deze heeft ze uitgedeeld op haar communiefeest. Ze waren heel mooi! We hebben positieve reacties gekregen van vrienden en familie. Binnenkort gaan we langs in de winkel om onze doopsuikers te kiezen voor ons zoontje in de buik.

Antwoord Frej

Super Sarah! Jullie zijn van harte welkom in de winkel 🤍 Tot snel!

Valerie Nys

Mooie producten

Selina Mertens

Super fijne spulletjes, heel mooi afgewerkt, correcte prijs en eerlijk over de verzending die ook mooi ingepakt zit.

Reyhan Aygun

aanrader

SDN

Perfect concept en supervriendelijke dame. Alles verliep vlot en met veel zorg. Echt een fijne ervaring!

Celine Degroote

Heel goed advies!

Elise Dhont

Leuk concept om je doopsuiker samen te stellen in alle rust. De nodige tips en aanvullingen zorgden ervoor dat we tot een mooi geheel kwamen.

Sofie Minnebo

Mooie producten en perfect en snel geleverd

Rani Dieryckx-Visschers

Super goeie service! Vlot bereikbaar indien vragen. Zeker aan te raden!

Evi

Leuke en originele items! Heel correcte service, 2 van de bloempotjes kwam beschadigd aan maar werden probleemloos en snel vervangen.

Petra Verbeure

Super !

Sara Montoye

Heel goed en vriendelijk

Patricia

Uitstekend

Dank je wel Patricia!

Charissa

Super snelle levering! en.... ik heb 5 extra bruisballen gekregen ;-)

Bedankt voor de mooie score Charissa 🤍

Babet Verschraege

SterSterSterSterLege ster

Professionele hulp

Bedankt Babet!

Geantwoord op

Frej verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Frej heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 30 maart 2023

Frej

Doopsuiker en geschenken ➤ Klanttevredenheid is enorm belangrijk voor ons. Daarom polsen we steeds even kort hoe jouw ervaring met ons was. Sinds april 2023 werken wij samen met Feedback Company, een eenvoudig systeem waarbij je jouw mening over ons geeft in amper 1 minuut. Dit laat ons toe echte reviews te verzamelen, van echte klanten. Jouw mening is voor ons, en voor toekomstige klanten, van enorm belang. We zijn je dan ook ontzettend dankbaar als je hiervoor even een minuutje de tijd neemt.

Kanunnik Andrieslaan 3 B1

9990 Maldegem

Sarah Vanneste

Antwoord Frej

Super Sarah! Jullie zijn van harte welkom in de winkel 🤍 Tot snel!

Valerie Nys

Elise Dhont

Sofie Minnebo

Mooie producten en perfect en snel geleverd

Rani Dieryckx-Visschers

Super goeie service! Vlot bereikbaar indien vragen. Zeker aan te raden!

Evi

Patricia

Uitstekend

Dank je wel Patricia!

Charissa

Super snelle levering! en.... ik heb 5 extra bruisballen gekregen ;-)

Bedankt voor de mooie score Charissa 🤍

Babet Verschraege