9.6 /10

checkbox98% beveelt Fotostudio 87 aan!

Said

Uitstekende fotograaf met kennis van zaken! Mijn LinkedIn foto was behoorlijk verouderd en dankzij Remco heb ik weer een mooi actueel profiel binnen 2 dagen!

Super professioneel, oog voor detail en denkt met je mee!

Anouk

Wij hebben met de familie voor de eerste keer foto's laten maken bij Remco. Wij zijn allemaal heel erg tevreden en blij met het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk, Professioneel en Flexibel

J Heijman

Fantastische fotograaf met oog voor detail en gevoel! We hebben al meerdere keren foto's laten maken door deze fotograaf, en elke keer zijn we weer ontzettend blij met het resultaat. Hij heeft prachtige foto's gemaakt van onze kinderen toen ze nog baby waren, en later ook toen ze wat ouder werden. De manier waarop hij hun karakter weet vast te leggen is echt bijzonder. Ook onze hond heeft hij geweldig op de foto gezet – met veel geduld en liefde wist hij precies het juiste moment te vangen. De foto's zijn niet alleen technisch mooi, maar stralen ook warmte en spontaniteit uit. Een blijvende herinnering waar we heel dankbaar voor zijn!

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fotograaf met passie voor zijn vak!

Willem en Jo-anne Bruynseels

Een opa en oma fotoshoot gedaan met kleinkind. Remco werkte geduldig maar snel met prachtige foto's tot resultaat. Zijn studio was met rolstoel niet bereikbaar maar door samenwerking met collega eronder toch de shoot kunnen doen.

Rustig, snel, professioneel

Laura

Hele fijne en gemoedelijke sfeer tijdens de shoot. Gezamenlijk foto's kunnen uitzoeken en super tevreden met het resultaat!

Super professioneel

Antwoord Fotostudio 87

Bedankt voor je mooie review Laura! Heel fijn om te lees dat jullie blij zijn met het resultaat. Tot de volgende keer!

Noten

SterSterSterSterLege ster

Snelle reactie en heel fijn om mee samen te werken tijdens de shoot.

Duidelijke communicatie

Krystian Olejniczak

Top bedrijf!

Planning, word naar je wensen geluisterd, heel erg professioneel gewoon top

Annika

Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!

Remko denkt met je mee, geeft tips en laat je echt op je gemak voelen voor de camera.

WKsportsgear

Remco maakt al een aantal jaren foto’s voor mijn webshop en socials. Duidelijk, snel, professioneel en denkt goed mee. Kortom: perfecte fotograaf

2Pro

Uitstekend

Snel, professioneel

Astrid

De fotoshoot met ons samengesteld gezin (6pers) was zeer leuk! Remco is professioneel, open, gezellig en duidelijk. De proef-foto's kregen we al na 2 dagen en het resultaat was super mooi! Een hele gave ervaring!

De selectie goede proef-foto's was voldoende om de voor ons 20 leukste te kunnen kiezen

Anne de Groot

Ik heb een hele gezellige shoot gehad met Remco. Het was mijn eerste keer maar hij stelde mij direct op mijn gemak en hielp mij op een fijne manier met leren poseren en kijken. Hij dacht goed mee met wat ik graag wilde bereiken. Het resultaat is prachtig en kreeg ik heel snel. Je kan merken dat hij hier talent én passie voor heeft.

Scherpzinnig, vriendelijk, intelligent

Antwoord Fotostudio 87

Hoi Anne, Bedankt voor de mooie review! Heel fijn te lezen dat je blij bent met het resultaat en de fotoshoot. Ik vond het erg gezellig en graag tot de volgende keer! Groeten, Remco

Debby

Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad met als resultaat prachtige foto's, Remco stelt je erg op je gemak, werkt erg professioneel er hangt een ontspannen en relaxte sfeer in de studio. Ik raad hem zeker aan.

Professioneel, prachtig eindresultaat en een ontspannen sfeer.

Veronica

Onze ervaring is positief geweest. We werden goed ontvangen en Remco dacht goed met ons mee voor mooie foto’s!

Mooie studio, relaxte sfeer, aan te raden!

Peter Hofman

Wij hebben met het gezin bij Fotostudio 87 een fotoshoot laten maken. De sfeer, creativiteit, professionaliteit en het uiteindelijke resultaat van de foto's was voor ons allen een mooie ervaring. Voor zowel jong als oud weet Remco de juiste sfeer te creëren waardoor je het allerbeste gewenste eindresultaat krijgt.

Remco weet de wens van de klant snel te verkrijgen waardoor er een gezellige en ontspannen sfeer ontstaat tijdens de fotosessie. De creativiteit van het laten poseren en vakbekwaamheid geeft een hele professionele uitstraling aan de ervaring die wij hebben opgedaan. Eindresultaat; Waanzinnige mooie gezinsfoto's en portretfoto's!

Fotostudio 87 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotostudio 87 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2016

Fotostudio 87

Fotograaf Almere - familieportret - glamour fotoshoot - zwangerschapsshoot - zakelijke profielfoto. Bij fotostudio 87 bent u aan het juiste adres.

Argonweg 22

1362 AA Almere

Said

Super professioneel, oog voor detail en denkt met je mee!

Anouk

Laura

Super professioneel

Noten

SterSterSterSterLege ster

Snelle reactie en heel fijn om mee samen te werken tijdens de shoot.

Duidelijke communicatie

Krystian Olejniczak

Top bedrijf!

Planning, word naar je wensen geluisterd, heel erg professioneel gewoon top

Annika

Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!

WKsportsgear

2Pro

Uitstekend

Snel, professioneel

Astrid

Anne de Groot

Scherpzinnig, vriendelijk, intelligent

Debby

Professioneel, prachtig eindresultaat en een ontspannen sfeer.

Veronica

Mooie studio, relaxte sfeer, aan te raden!

Peter Hofman

Fotostudio 87 heeft de volgende resultaten bereikt: