Said
Uitstekende fotograaf met kennis van zaken! Mijn LinkedIn foto was behoorlijk verouderd en dankzij Remco heb ik weer een mooi actueel profiel binnen 2 dagen!
- Sterke punten
- Super professioneel, oog voor detail en denkt met je mee!
Wij hebben met de familie voor de eerste keer foto's laten maken bij Remco. Wij zijn allemaal heel erg tevreden en blij met het resultaat. Voor herhaling vatbaar.
Fantastische fotograaf met oog voor detail en gevoel! We hebben al meerdere keren foto's laten maken door deze fotograaf, en elke keer zijn we weer ontzettend blij met het resultaat. Hij heeft prachtige foto's gemaakt van onze kinderen toen ze nog baby waren, en later ook toen ze wat ouder werden. De manier waarop hij hun karakter weet vast te leggen is echt bijzonder. Ook onze hond heeft hij geweldig op de foto gezet – met veel geduld en liefde wist hij precies het juiste moment te vangen. De foto's zijn niet alleen technisch mooi, maar stralen ook warmte en spontaniteit uit. Een blijvende herinnering waar we heel dankbaar voor zijn!
Een opa en oma fotoshoot gedaan met kleinkind. Remco werkte geduldig maar snel met prachtige foto's tot resultaat. Zijn studio was met rolstoel niet bereikbaar maar door samenwerking met collega eronder toch de shoot kunnen doen.
Hele fijne en gemoedelijke sfeer tijdens de shoot. Gezamenlijk foto's kunnen uitzoeken en super tevreden met het resultaat!
Snelle reactie en heel fijn om mee samen te werken tijdens de shoot.
Top bedrijf!
Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!
Remco maakt al een aantal jaren foto’s voor mijn webshop en socials. Duidelijk, snel, professioneel en denkt goed mee. Kortom: perfecte fotograaf
Uitstekend
De fotoshoot met ons samengesteld gezin (6pers) was zeer leuk! Remco is professioneel, open, gezellig en duidelijk. De proef-foto's kregen we al na 2 dagen en het resultaat was super mooi! Een hele gave ervaring!
Ik heb een hele gezellige shoot gehad met Remco. Het was mijn eerste keer maar hij stelde mij direct op mijn gemak en hielp mij op een fijne manier met leren poseren en kijken. Hij dacht goed mee met wat ik graag wilde bereiken. Het resultaat is prachtig en kreeg ik heel snel. Je kan merken dat hij hier talent én passie voor heeft.
Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad met als resultaat prachtige foto's, Remco stelt je erg op je gemak, werkt erg professioneel er hangt een ontspannen en relaxte sfeer in de studio. Ik raad hem zeker aan.
Onze ervaring is positief geweest. We werden goed ontvangen en Remco dacht goed met ons mee voor mooie foto’s!
Wij hebben met het gezin bij Fotostudio 87 een fotoshoot laten maken. De sfeer, creativiteit, professionaliteit en het uiteindelijke resultaat van de foto's was voor ons allen een mooie ervaring. Voor zowel jong als oud weet Remco de juiste sfeer te creëren waardoor je het allerbeste gewenste eindresultaat krijgt.
Fotostudio 87 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotostudio 87 heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle reactie en heel fijn om mee samen te werken tijdens de shoot.
Top bedrijf!
Voor de derde keer een leuke fotoshoot gehad bij Remko. Echt een aanrader!
Uitstekend
Fotostudio 87 heeft de volgende resultaten bereikt: