E. Dougle

Ingeborg heeft onze bruiloft prachtig maar onopvallend gefotografeerd. De aanwijzingen waren duidelijk maar de foto's niet te stijf, ze vangt juist de onbevangen en spontane momenten. Tijdens de... Ingeborg heeft onze bruiloft prachtig maar onopvallend gefotografeerd. De aanwijzingen waren duidelijk maar de foto's niet te stijf, ze vangt juist de onbevangen en spontane momenten. Tijdens de ceremonie en het daaropvolgende feliciteren was de niet duidelijk aanwezig maar heeft ze juist alle mooie momenten duidelijk vastgelegd. Wij zijn ontzettend tevreden met de foto's en zien daarin heel duidelijk de sfeer van onze mooie dag terug.

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Niet opvallend aanwezig tijdens het fotograferen waardoor de foto's spontaan zijn. Tijdens de fotoshoot wel duidelijk met aangeven waar we mooie plaatjes kunnen maken maar geen stijve portret foto's.

Fenna

Prettige ervaring. Ingeborg laat iedereen van het gezelschap op het gemak voelen.

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Veel foto's gekregen via de mail. Genoeg keuze.

Familie van Ofwegen-Hoebe

We hebben een leuke en ongedwongen fotoshoot gehad bij ons thuis. Onze dochter van 9 maanden voelde zich ook helemaal op haar gemak en dat is zeker terug te zien op alle foto’s. We zijn heel blij... We hebben een leuke en ongedwongen fotoshoot gehad bij ons thuis. Onze dochter van 9 maanden voelde zich ook helemaal op haar gemak en dat is zeker terug te zien op alle foto’s. We zijn heel blij met het resultaat!

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Verrassend eindresultaat, gewoon bij ons thuis.

Leonore

Ontzettend fijne fotoshoot!

Marlon

Beste Ingeborg,
Dank je wel voor de geweldige foto's van onze gezinnen! Je relaxte manier van werken is super fijn. Hele jonge kinderen fotograferen is niet makkelijk, zeker niet als ze een geheel eigen willetje hebben! Maar het resultaat is geweldig.
Ook fijn dat je zo snel de foto's hebt geleverd.
Tot snel.
groetjes,
Marlon

Judith Zimmerman

Beste Ingeborg,

Ik heb gisteren het boekje gezien wat je gemaakt hebt voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders. Wat is het prachtig geworden. Je hebt de foto's zo ongedwongen gemaakt, we zijn er heel blij mee! Dank nogmaals en wellicht tot ziens!
Hartelijke groet,
Judith Zimmerman

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Ingeborg maakt op een heel ongedwongen manier foto's, waardoor alles heel natuurlijk overkomt en het geen statieportretten worden. Het is heel fijn om met Ingeborg samen te werken.

Marianna

Fotoshoot begon ruim op tijd, Ingeborg heeft ons op ons gemak gesteld en de foto's zijn echt prachtig. Echt heel blij mee!

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

De foto's zijn van geweldig kwaliteit en waren heel snel binnen

Betty Moree

In één woord super! Snelle heldere communicatie via de mail, geen extra kosten bij annulering i.v.m. bijv. slecht weer, de foto's van de shoot waren binnen een paar dagen binnen! We hebben een hele... In één woord super! Snelle heldere communicatie via de mail, geen extra kosten bij annulering i.v.m. bijv. slecht weer, de foto's van de shoot waren binnen een paar dagen binnen! We hebben een hele leuke, gezellige ontspannen shoot gehad, met als resultaat prachtige foto's.

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Leuk contact met kinderen! We hadden een familieshoot met 5 kinderen onder de 4 jaar, een hele kunst om die goed op de foto te krijgen:)

Marieke&Jeroen

Al bij de kennismaking was er een klik met Ingeborg. Ze voelde ons goed aan en haar aanpak sprak ons heel erg aan. Op 14 april heeft ze onze trouwdag vastgelegd en we hebben er een prachtige... Al bij de kennismaking was er een klik met Ingeborg. Ze voelde ons goed aan en haar aanpak sprak ons heel erg aan. Op 14 april heeft ze onze trouwdag vastgelegd en we hebben er een prachtige rapportage aan over gehouden!

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Ingeborg leek 1 van de gasten :-), ze valt niet op, maar doet haar werk echt heel goed; weet de juiste momenten vast te leggen en het resultaat is fantastisch.

Sarah de Beer

Ingeborg heeft een fotoshoot gemaakt van onze kinderen en kleinkinderen. Het was een van de koudste dagen van het jaar, storm, natte sneeuw en gevoelstemperatuur -14 graden. En dat op het strand!... Ingeborg heeft een fotoshoot gemaakt van onze kinderen en kleinkinderen. Het was een van de koudste dagen van het jaar, storm, natte sneeuw en gevoelstemperatuur -14 graden. En dat op het strand! Het werd een bijzondere middag in een ontspannen sfeer: Ingeborg wist iedereen op een natuurlijke manier te ‘vangen’., zonder dat zij het gevoel hadden te moeten poseren. Heel knap en professioneel. De foto’s zijn prachtig. Een blijvend kado voor de 75-jarige opa.

Opvallende kwaliteiten van Fotografie Ingeborg van Bruggen

Vanaf het eerste contact liep alles heel prettig: goede informatie, duidelijke afspraken, zeer betrouwbaar en bovenal hartelijk.
Kortom zeer professioneel. Aan te bevelen.