8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

L

Makkelijk bewerkingsprogramma, goede prijs/kwaliteit, snelle levertijd. Alleen sommige grote foto’s moest ik handmatig kleiner maken omdat het niet paste.

A Burger

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

ze adverteren met hun snelle service/levertijden, maar helaas zijn ze hun belofte niet nagekomen. Ik wilde het fotoboekje meegeven met mijn dochter naar Amerika die op bezoek ging bij familie. Het boekje werd 2 dagen te laat geleverd en daardoor was mijn dochter al vertrokken.

A6 fotoboekje

José

Boek ziet er keurig uit (uv papier, vlakke naad) en netjes op tijd geleverd. Ik vond 25 euro voor een snellere levering wel veel geld.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Door een hoge korting een hele mooie prijs kwaliteit verhouding.

Angelien Los

Mooi en snel

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Een gemakkelijke manier om je fotos in t boekje te zetten.mooie kwaliteit en snel geleverd. Ik vond t ook fijn dat er een demo gestuurd werd ,zodat ik kon zien hoe t eruit zou zien . Als t nodig was zou je dat dan nog kunnen veranderen. Ik had een fotoboek met standaard papier, maar dat was heel mooi. Bovendien werd het fotoboek snel geleverd. Dus top .als ik weer een fotoboek nodig heb zou ik t hier bestellen.

Dorien Bevers- van Loon

SterSterSterHalve sterLege ster

Op de website was het heel makkelijk om de foto's op het product te maken zoals je het zelf wilt.

Snelheid is goed. Binnen 3 dagen kreeg ik het binnen

hans Janssen

Door een fout van ons en wij graag het boek opnieuw wilde bestellen met de veranderingen kregen we een voucher met 50% korting voor het nieuwe boek, hadden ze ook niet hoeven doen. Bedankt

Jedidja Verheuvel

goed

mooi resultaat zoals het voorbeeld

Adrie Jansen

Keurig

Snelle service

MHF Weisscher

Prima software, mooi eindproduct. T kan een paar centen kosten maar dan heb je ook wat.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
De online-software. Ik was eerder enthousiast gebruiker van de software op de PC. Deze laatste keer voor het eerst de online-editor gebruikt naar volle tevredenheid.
Vlakliggend fotoboek 35x29 Liggend

Lammy Mulder

Goede foto's, en snel en prima geleverd .Ben heel tevreden, met de kleuren die helemaal geweldig zijn.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Mooie foto's. Snel en goed geleverd.
Foto.s

Snelle levering en precies hoe ik het wilde

Ellen Kleijzen

Alles zoals belt

Femke Schrijver

Klantvriendelijk en fijne service. Het fotoboek is super geworden.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Goed bereikbaar voor vragen, personeel denkt mee.

sem Slingerland

Fantastische kwaliteit.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Ik was erg verrast. Mooie kleuren en goede kwaliteit van het boekje zelf.
Aangekocht product

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek maken we herinneringen tastbaar. Jouw fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, wanddecoratie, cadeaus en foto afdrukken (en meer!) zijn bij ons in goede handen. Omdat onze volledige productie in Nederland plaatsvindt, garanderen we korte lijnen en een razendsnelle levering. We combineren ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste printtechnieken en technische innovaties voor een resultaat dat generaties lang meegaat. Met onze gratis Online Editor en slimme AI-tools ontwerp je in een handomdraai professionele fotoproducten zonder software te installeren. Hoewel we voorop lopen met techniek, blijft onze service persoonlijk. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice bestaat uit echte mensen die graag met je meedenken. Of het nu gaat om een fotocadeau of een luxe album: wij zijn pas tevreden als jouw product perfect is.

Osloweg 75

9723 BJ Groningen

L

A Burger

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

A6 fotoboekje

José

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Door een hoge korting een hele mooie prijs kwaliteit verhouding.

Angelien Los

MHF Weisscher

Vlakliggend fotoboek 35x29 Liggend

Lammy Mulder

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Mooie foto's. Snel en goed geleverd.
Foto.s

Snelle levering en precies hoe ik het wilde

Ellen Kleijzen

Alles zoals belt

Femke Schrijver

Klantvriendelijk en fijne service. Het fotoboek is super geworden.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Goed bereikbaar voor vragen, personeel denkt mee.

sem Slingerland

Fantastische kwaliteit.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Ik was erg verrast. Mooie kleuren en goede kwaliteit van het boekje zelf.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10