Simone van Leeuwen

Het werken met producten van de Fotofabriek is zeer gemakkelijk en biedt heel veel mogelijkheden. Daarnaast komt het eruit te zien zoals je het ook ziet op het scherm, dat is super top. Er is... Het werken met producten van de Fotofabriek is zeer gemakkelijk en biedt heel veel mogelijkheden. Daarnaast komt het eruit te zien zoals je het ook ziet op het scherm, dat is super top. Er is continu contact mogelijk als je dat zou willen.

Veel mogelijkheden, goede weergave van hoe het eruit komt te zien. Extra service als je dat wenst.

Sharon

Super!

Snel gedrukt en geleverd, top kwaliteit!

van der Heide

Zeer tevreden met het eindresultaat. Goede kwaliteit van de foto's.

saskia burger

Eerste keer een bestelling gedaan. Fotoboek was zo binnen. Afdrukkwaliteit w is prima

Klantvriendelijkheid fotoprogramma en prijs

Anouk Gruppen

Paar mooie fotocollages laten afdrukken

Werkt eenvoudig, snel, veel mogelijkheden.

Agata Bartnik

Uitstekend!

Jan Wigman

Uitstekend en voldoet volkomen aan mijn verwachting. De eerste keer da het mij lukt om zonder haperingen en op tilt slaan van mijn computer een prachtig fotoalbum te maken. Ook het online bekijken... Uitstekend en voldoet volkomen aan mijn verwachting. De eerste keer da het mij lukt om zonder haperingen en op tilt slaan van mijn computer een prachtig fotoalbum te maken. Ook het online bekijken van het resultaat en het proces van de fabricage werkt goed.

Beoordeling van de geselecteerde foto’s en het te verwachten resultaat waardoor je bijvoorbaat je keuze kan maken om wel of niet te gebruiken.

Ron van Haarlem

Mijn ervaring met Fotofabriek was uitstekend; het werkt heel gemakkelijk.

heel gemakkelijk, je ziet direct hoe het resultaat wordt. Ook het naderhand aanpassen is super simpel. Na de bestelling kreeg ik bericht dat ik het achterste blad niet geheel had uitgevuld waardoor... heel gemakkelijk, je ziet direct hoe het resultaat wordt. Ook het naderhand aanpassen is super simpel. Na de bestelling kreeg ik bericht dat ik het achterste blad niet geheel had uitgevuld waardoor een brede witrand zou ontstaan. Of dat de bedoeling was en hoe ik het kon oplossen. Erg fijn.

Aly Kappen

Alles top

Op tijd

Marco

Makkelijk en snel

Diverse opties in formaat en fotopapier