Sandra Amersfoort
- Aangekocht product
- 69
Kwaliteit & kwaliteit.
Snelle levering van het album.
Makkelijk fotoboek website om te gebruiken, bestellen is makkelijk en duidelijk wat je besteld.
Al meerdere fotoboeken besteld waar we heel blij mee zijn, voor een leuke prijs ook. Het werkt heel gemakkelijk zelfs op telefoon. Veel mogelijkheden qua afmetingen en soorten boeken, ook leuke opties om foto's te bewerken. Heel fijn dat de boeken snel geleverd kunnen worden, er is ook een optie voor voor extra snelle levering
Goede kwaliteit. Goed begeleid als je er even niet uitkomt. Snelle levering
Fotoboek maken werkte prima zonder handleiding en het resultaat was professioneel. Goeie aanbieding ook en de levering was boven verwachting snel.
Eenvoudig zelf foto albums maken met mooie ontwerpen die beschikbaar zijn. Foto's uploaden en automatisch indelen die je vervolgens zelf nog wat kan tweaken. Makkelijker kan haast niet!
Uitstekend
Ik heb een supergoeie erbaring met Fotofabriek het was mijn allereerste keer dat ik een fotoboek heb gemaakt. Ze hebben me op afstand zo goed geholpen... fantastisch!
Mijn eerste ervaring met fotofabriek is zeer positief. Vooral de afdrukkwaliteit is hoog en de snelle levering is een pluspunt. Ik kan voor de rest geen verbeterpunten bedenken.
Hele goede service, ik had onverwacht snel een vergroting nodig van een foto Binnen 15minuten klaar, kon het direct meenemen. Ook mooie kwaliteit van de foto zelf
Mooie kwaliteit fotoboek! Snelle levering.
Goede software, waar je veel zelf kunt vormgeven. Goede service, mijn concept boek was nog niet af toen ik het per ongeluk weggooide, maar ze hebben het weten terug te halen. Papier is goed, kleuren lopen soms wat vol, zijn eerder hard dan zacht.
Ik wilde kwaliteit en heb daar wat meer voor betaald, maar het zag er prachtig uit!
Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fotofabriek.nl
Osloweg 75
9723 BJ Groningen
Kwaliteit & kwaliteit.
Snelle levering van het album.
Goede kwaliteit. Goed begeleid als je er even niet uitkomt. Snelle levering
Uitstekend
Mooie kwaliteit fotoboek! Snelle levering.
Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fotofabriek.nl