8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

Marcel Vlaar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik schrijf nooit een negatieve review omdat ik snap dat iedereen uiteindelijk toch zijn best doet, maar dit bedrijf slaat alles. Ik heb een fotoboek besteld voor een een vriend die 50 jaar wordt. Ik heb het boek besteld op 28 januari en ik heb het met spoed laten bezorgen (+/-€15 euro extra). De bezorgdatum zou 30 januari zijn. Ik heb Iedere dag heb ik met smart op mijn boek gewacht, maar de datum is steeds verder aangepast en inmiddels is het boek al meer dan 8 dagen te laat........Nu zonder cadeau naar het feest moeten gaan.

Fotoboek.

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review, we stellen het op prijs dat je hiervoor een moment hebt genomen. Wat jammer om te lezen dat je bestelling steeds vertraagd wordt! Ik heb je een mail gestuurd op het bij ons bekende mailadres, zodat we kunnen bekijken wat er met je bestelling aan de hand is, en dit uiteraard voor je kunnen oplossen. Vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Judith

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De kwaliteit van de foto’s is erg slecht. Het zwart was erg vlekkerig en ook de kleur in de gezichten was vlekkerig. Ontzettende spijt dat ik hier mijn foto’s heb besteld. Ook na een vraag gesteld te hebben over deze slechte kwaliteit, kreeg ik geen reactie. Erg jammer!! Ik ga hier geen foto’s meer bestellen.

Foto’s los en fotoboekjes

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemorgen, Bedankt voor je review, we stellen het op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen. Vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de foto's is tegengevallen, en dat er vervolgens ook geen reactie is geweest op je vraag. We hebben je een mail gestuurd op het bij ons bekende mailadres, zodat we dit alsnog met je kunnen oplossen. We hopen dat je hier voor open staat. Vriendelijke groet, Team Fotofabriek

Ingrid Huver

Diamondpainting is geweldig mooi geworden. Van een foto van internet een scherpe afbeelding gemaakt. Diamonds plakken goed en de kleuren zijn erg mooi. De lijst past ook perfect. Enige nadeel is dat een vouw die bij het oprollen was ontstaan er niet uit te krijgen is. Gelukkig zit hij plat in de lijst, anders blijft die vouw zichtbaar. Al met al heel erg tevreden.

Diamond painting

Sportel

SterSterSterSterLege ster

Het bevalt goed. Wat ik mis is; + dat ik steeds de lettergrootte weer aan moet passen tijdens een fotoboek maken + het lukt mij niet altijd om de foto goed op de pagina te plaatsen. Soms maakt de foto dan te grote sprongen bijvoorbeeld als je ze naast elkaar wilt zetten. + misschien kunnen jullie voor jullie vaste klanten een cursus organiseren over de mogelijkheden en ideeën om een fotoboek te maken.

fotoboek

Wendy Verhoeven

Heel mooie fotokwaliteit op de tas

2078

Hunor

SterSterLege sterLege sterLege ster

Jarenlang heb ik mijn fotoboeken van onze familiereizen laten drukken bij Albelli. Hoewel hun prijzen aan de hoge kant zijn, was ik altijd zeer tevreden over de kwaliteit van hun producten en heb ik nooit problemen met mijn bestellingen ondervonden. Na de vele positieve berichten over Fotofabriek, die recent werd uitgeroepen tot beste bedrijf voor fotoboeken, besloot ik dit jaar over te stappen en mijn eerste bestelling bij jullie te plaatsen. Helaas ben ik zeer teleurgesteld over het resultaat. Het fotoboek dat ik heb ontvangen voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. De tekst loopt van de pagina's af, alles is verschoven ten opzichte van het midden en foto's lopen over de middenlijn heen. Ik heb de instructies van de online editor naar beste weten opgevolgd en heb geen waarschuwingen ontvangen dat er iets mis zou zijn met de opmaak. Bij andere firma's word je wel gewaarschuwd als er iets mis is met de opmaak. Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van hun fotoboek.

Goedkoper dan Albelli, hun online editor is redelijk oke.
Fotoboek Vlakliggend A4 Liggend

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het boek. Ik kom hierover graag even met je in contact. Op het bij ons bekende mailadres zal ik je een mailtje sturen. Team Fotofabriek

A.C.van den Bogert

Wij zijn uiterst tevreden over de Fotofabriek. Nadat wij een boekje met foto's hadden gekregen waar wij niet tevreden over waren is er ons na contact met hun gehad te hebben een boekje opgestuurd met een geweldige kwaliteit foto's. Een dikke 10 krijgen jullie van ons

Hans

Ik maak al jaren kalenders via de fotofabriek. Ben heel tevreden over de kwaliteit en de heel goede service. Ik wordt altijd heel goed geholpen als ik met een vraag naar hun bel.

Fotokalender A3

Huisartsenpraktijk Utrecht

Ondanks dat er geen spoedlevering mogelijk was hebben ze er toch voor gezorgd dat ik mijn fotoboek op tijd binnen had. Top service!

Nelleke Hornstra- van der Putten

Gebruiksvriendelijke site om een mooi fotoboek te maken

maureen dorder

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Fotofabriek: afhaal adres niet woonadres! Foto's kwijt!

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik vind het jammer om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen. Ik kom hierover graag even met je in contact. Op het bij ons bekende mailadres zal ik je een mailtje sturen. Team Fotofabriek

Cor

prima druk, goede prijs en service

Klaas Veerman

Heel goed

E le Comte

SterSterLege sterLege sterLege ster

Foto veel te rood afgedrukt. Niet bruikbaar.

Niet

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er al contact is geweest. Ik zal daarop reageren zodat we samen tot een passend oplossing komen! Je hoort dus van ons! Fijne dag! Groet, Team Fotofabriek

Cocky de Groot

Het is een makkelijk programma, en de uitvoering is erg mooi!

losse fotobladen

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Fotofabriek biedt gratis professionele software voor het vormgeven en bewerken van hoogwaardige fotoproducten, zoals: fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, canvasdoeken, tuinposters, schoolschriften en meer!

Osloweg 75

Heel mooie fotokwaliteit op de tas

2078

Hunor

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goedkoper dan Albelli, hun online editor is redelijk oke.
Fotoboek Vlakliggend A4 Liggend

Nelleke Hornstra- van der Putten

Gebruiksvriendelijke site om een mooi fotoboek te maken

maureen dorder

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Fotofabriek: afhaal adres niet woonadres! Foto's kwijt!

Cor

prima druk, goede prijs en service

Klaas Veerman

Heel goed

E le Comte

SterSterLege sterLege sterLege ster

Foto veel te rood afgedrukt. Niet bruikbaar.

Niet

Cocky de Groot

Het is een makkelijk programma, en de uitvoering is erg mooi!

losse fotobladen

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt: