8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

Wim Dercksen

Ik moest mijn paspoort verlengen en bestel dus een vel met 12 pasfoto's. Bij de indiening blijkt de pasfoto te groot voor het paspoort en moest dus onverrichter zake teug naar huis. Klacht ingediend en verzoek om kleiner afgedrukte foto's te ontvangen. Hierop komt gewoon geen enkele reactie, beetje flauw; het gaat weliswaar om een heel klein bedrag, maar om dan maar niet te reageren... Denk niet dat ik daar ooit een fotoalbum ga samenstellen en laten afdrukken, want zodra er een probleem ontstaat......

Nog niet mee bekend
Aangekocht product
Set pasfoto's die niet geschikt zijn voor een paspoort! Echter na reclameren netjes al mijn geld terugontvangen: compliment voor de service!!

A.A. M

Wat een fantastisch welkom aan de Osloweg in Groningen, met een glimlach op haar gezicht werd ik geholpen ( door Irma ) op 23 Maart en 25 Maart 2026. Op mijn vraag kreeg ik goede uitleg en nam Irma de tijd voor mij. Mijn bestelling van 23 Maart kon ik 25 Maart al ophalen, super! Zeker kom ik hier terug en in mijn familie en vriendenkring al doorgegeven om hier foto’s op Canvas te laten maken. In een woord TOP !

Foto op canvas 40 x 40

Linda Man

Super goede ervaring. Ik heb bedrukte tegeltjes besteld met mijn eigen tekst en afbeelding erbij. Het was heel eenvoudig om te doen en aan het einde nog een beeld van hoe het eruit zou komen te zien. De volgende dag in de mail nog een bericht dat ik nog iets aan kon passen maar dat was niet nodig. Tegeltjes zijn vandaag bezorgd, stevig verpakt en precies wat ik ervan verwacht had. Ontzettend blij mee.

Eenvoudig te bestellen, veel mogelijkheden, snel geleverd, goed verpakt en de tegels waren precies wat ik ervan verwacht had.
Aangekocht product
bedrukte tegels met eigen tekst.

DM

Mooie foto's voor schappelijke prijs

De vergrotingen zien er goed en scherp uit, en de service was redelijk makkelijk te gebruiken. Eén minpuntje: De vergrotingen die we hebben laten drukken, kwamen opgerold binnen dat was jammer, want hierdoor staan ze wat bol in de fotolijst (40x50)
vergroting 40x50

anoniem

Wij hebben posters op A3 formaat besteld bij de fotofabriek. De levering was snel en de kwaliteit top. We waren erg onder de indruk! Bij sommige foto's gaf de website aan dat de kwaliteit niet geweldig was, maar zelfs deze foto's zien er prachtig uit!

kwaliteit, scherpte, levering, prijs
Poster

Meryem Avci

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vond het fijn om een spoedbestelling te kunnen doen. Daarom heb ik voor hen gekozen, maar de levering vond niet spoedig plaats helaas. Hierdoor moest ik iets anders verzinnen en dus eigenlijk voor niks heb besteld.

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat de levering in dit geval niet zo snel is verlopen als je had verwacht, zeker omdat je specifiek voor spoed had gekozen. We begrijpen goed dat dit vervelend was, omdat je hierdoor een alternatieve oplossing moest zoeken. We hebben inmiddels contact met je gehad en samen een passende oplossing gevonden. We hopen dat we je hiermee tegemoet hebben kunnen komen en dat jouw volgende ervaring bij ons weer helemaal naar wens zal zijn. Mocht er in de toekomst iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Emma Team Fotofabriek

Geantwoord op

Carla BAlt

Uitstekende service

Goed bereikbaar per telefoon
Afdrukken op canvas

Harry

Eerste ervaring is zeer positief. Account aangemaakt, fotoboek gekozen en aan de slag. Voortgang opslaan en later verder. Geen gehaast waardoor je fouten maakt en goede uitleg.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke app om fotoboek samen te stellen Veel mogelijkheden om jouw fotoboek naar wens te maken Zeer grote keuze in soorten fotoboeken Snelle levering

Evert Mulder

Een mooi fotoboek vol met herinneringen.

Mooi afgewerkt fotoboek, na de constatering dat er een snij fout was gemaakt zijn de boeken tot volle tevredenheid hersteld en vervangen.

Harro Hanekamp

Scherpe afdruk

Salvatore Cocco

Account aangemaakt en naar eigen inzicht en ontwerp een verjaardagskalender gemaakt. Dat ging na wat proberen uitstekend. De kalender is vervolgens door Fotofabriek.nl mooi afgedrukt en afgewerkt. Het werd de volgende dag al, goed verpakt en via de brievenbus bij mij afgeleverd. Top!

Kwaliteit, snelle levering, mooie prijs! Top!
Verjaardagskalender.

HILDE PRAET

Uitstekende website met vele mogelijkheden. Het resultaat overtreft mijn verwachtingen.

Mooie afwerking, papier is dik en stevig, de kleuren levendig.

Linda Eck

Heel goed

Snelle levering eenvoudig te ontwerpen

Monique

Zeer tevreden over het eindproduct, een fotoboek. Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne site om een fotoboek te maken, duidelijk en overzichtelijk.

Tom Kauffman

SterSterSterLege sterLege ster

Goed bruikbaar voor foto's en teksten. Er zijn minder goede aanbieders.

Lettergrootte blijft gelijk bij (ver)plaatsing van tekstblok. Nadeel is, dat de lettergrootte telkens weer opnieuw moet worden gekozen. De verzending is ook een dingetje. Ondanks enthousiaste berichten van Fotofabriek en van de bezorger heb ik het "pakketje dat door de brievenbus past" na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. Stop met die flauwekul en verstuur het gewoon na een paar dagen. Een bevestiging is genoeg.
Aangekocht product

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek maken we herinneringen tastbaar. Jouw fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, wanddecoratie, cadeaus en foto afdrukken (en meer!) zijn bij ons in goede handen. Omdat onze volledige productie in Nederland plaatsvindt, garanderen we korte lijnen en een razendsnelle levering. We combineren ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste printtechnieken en technische innovaties voor een resultaat dat generaties lang meegaat. Met onze gratis Online Editor en slimme AI-tools ontwerp je in een handomdraai professionele fotoproducten zonder software te installeren. Hoewel we voorop lopen met techniek, blijft onze service persoonlijk. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice bestaat uit echte mensen die graag met je meedenken. Of het nu gaat om een fotocadeau of een luxe album: wij zijn pas tevreden als jouw product perfect is.

Osloweg 75

9723 BJ Groningen

Wim Dercksen

Nog niet mee bekend

A.A. M

Foto op canvas 40 x 40

Linda Man

Aangekocht product
bedrukte tegels met eigen tekst.

DM

Goed bereikbaar per telefoon
Afdrukken op canvas

Harry

Evert Mulder

Een mooi fotoboek vol met herinneringen.

Harro Hanekamp

Scherpe afdruk

Salvatore Cocco

Kwaliteit, snelle levering, mooie prijs! Top!
Verjaardagskalender.

HILDE PRAET

Mooie afwerking, papier is dik en stevig, de kleuren levendig.

Linda Eck

Heel goed

Snelle levering eenvoudig te ontwerpen

Monique

Tom Kauffman

SterSterSterLege sterLege ster

Goed bruikbaar voor foto's en teksten. Er zijn minder goede aanbieders.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10