8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

Marja Wouters

Ook deze bestelling een stok kaarten met foto's erop van onze kleinzoon samen met ons, is weer een mooie herinnering om te hebben. Heel blij mee!!

Wat vond u sterke punten?
De kaarten zijn van mooie kwaliteit en vind het mooi gedrukt.

Antiena Ossel

Super leuke site makkelijk je foto's uploaden

Kwaliteit

Leny

Ik wilde een logboek maken en ben zo bij de Fotofabriek uitgekomen.

Wat vond u sterke punten?
Vooral de prijs voor één logboek De mogelijkheden voor foto's, tekst en achterkleur van het boek
Schrift voor logboek te maken

A. Kloet

het was voor mij de eerste keer dat ik via een vriendin in aanraking kwam met jullie en het is me prima bevallen

snelle levering en prachtige kleuren

Caroline Rienstra

Prima kwaliteit

Kwaliteit, mogelijkheden, snelle levering

Dini Folmer

Een mooie foto laten maken van mijn kleinzoons Super mooi geworden.

Joke Denys

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden. Vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten.

Wat vond u sterke punten?
Heel erg tevreden over de online software. Zeer gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden ter beschikking.
2078

Maria Raiou

Het was heel gemakkelijk om online via de website te bestellen en de levering was erg snel.

Top kwaliteit!

Hanna Wagner

Al twee keer gepersonaliseerde slingers besteld. Super kwaliteit en snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

Wat vond u sterke punten?
Snelle levering, goede kwaliteit, online programma werkt goed.

Jan Meeuwes Snoeijenbos

Snelle levering en mooie foto’s

Foto

A. van Noort

Software is gemakkelijk om mee te werken

Betrouwbare software en uitstekende service

Els Holland

Fotofabriek is helemaal top; ik ben een fan. Eerlijk is eerlijk: ik gebruikte eerder een andere drukker voor mijn fotoboeken, maar toen die ermee stopte, heb ik Fotofabriek uitgeprobeerd. Had ik het maar eerder gedaan, want de software is helemaal top. Met groot gemak heb ik 2 fotoboeken gemaakt. Ging alles dan perfect, waardoor ik 5 sterren geef? Nee! De boeken werden op een verkeerde plek bezorgd, maar daar kan Fotofabriek niets aan doen. Toen ik zag dat in 1 van de boeken een misdruk zat, waardoor de foto een lelijke vlek kreeg, trok ik aan de bel. De vriendelijke medewerker klantenservice toonde niet alleen begrip; ze zorgde er ook voor dat binnen enkele dagen een nieuw boek op mijn deurmat lag en nu wel met allemaal gave foto's. Conclusie: ik kan het gebruik van de software van Fotofabriek van harte aanbevelen.

Wat vond u sterke punten?
De klantvriendelijkheid van de klantenservice en de uitstekende afhandeling van mijn klacht.

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag Els, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze Online Editor en dat het maken van de fotoboeken zo gemakkelijk ging. Ook fijn dat onze klantenservice de misdruk snel en naar wens heeft kunnen oplossen! Bij Fotofabriek hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als er iets niet goed is, lossen wij dit altijd op. Veel plezier met de fotoboeken en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Hilde Fotofabriek

Koditech BV

Foto werd geleverd binnen de vooropgestelde tijdsspanne. Goed ingepakt in een voldoende grote doos met hoekbeschermers rond de foto. Prijs/kwaliteit voldoet de afdruk ook aan de verwachtingen.

Wat vond u sterke punten?
Hoekbeschermers rond de foto om schokken tijdens transport / vallen te kunnen opvangen.

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemiddag, Bedankt voor je review! We besteden veel zorg aan het verpakken van onze bestellingen, fijn om te lezen dat de afdruk in goede orde en binnen de verwachte levertijd is aangekomen, en dat het resultaat naar wens is. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Hilde Fotofabriek

Mischa Steen

Ik ga het snel weer gebruiken voor mijn volgende project

Klantenservice via de app erg handig en snel

Dirk Holtrop

SterSterSterHalve sterLege ster

uitstekend

foto's uploaden en foto' snel thuis
Aangekocht product

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek maken we herinneringen tastbaar. Jouw fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, wanddecoratie, cadeaus en foto afdrukken (en meer!) zijn bij ons in goede handen. Omdat onze volledige productie in Nederland plaatsvindt, garanderen we korte lijnen en een razendsnelle levering. We combineren ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste printtechnieken en technische innovaties voor een resultaat dat generaties lang meegaat. Met onze gratis Online Editor en slimme AI-tools ontwerp je in een handomdraai professionele fotoproducten zonder software te installeren. Hoewel we voorop lopen met techniek, blijft onze service persoonlijk. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice bestaat uit echte mensen die graag met je meedenken. Of het nu gaat om een fotocadeau of een luxe album: wij zijn pas tevreden als jouw product perfect is.

Osloweg 75

9723 BJ Groningen

Marja Wouters

Wat vond u sterke punten?
De kaarten zijn van mooie kwaliteit en vind het mooi gedrukt.

Antiena Ossel

Super leuke site makkelijk je foto's uploaden

Kwaliteit

Leny

Ik wilde een logboek maken en ben zo bij de Fotofabriek uitgekomen.

Schrift voor logboek te maken

A. Kloet

snelle levering en prachtige kleuren

Caroline Rienstra

Prima kwaliteit

Kwaliteit, mogelijkheden, snelle levering

Dini Folmer

Een mooie foto laten maken van mijn kleinzoons Super mooi geworden.

Joke Denys

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden. Vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten.

2078

Maria Raiou

Top kwaliteit!

Hanna Wagner

Wat vond u sterke punten?
Snelle levering, goede kwaliteit, online programma werkt goed.

Jan Meeuwes Snoeijenbos

Snelle levering en mooie foto’s