8.9 /10

checkbox95% beveelt Fotofabriek.nl aan!

Esther

Ik had voor de verjaardag van mijn dochtertje een houten fotopuzzel besteld. Helaas was er een kras te zien op de foto en brak er op dag 1 al een stukje van de bovenlaag. Toen ik dit aangaf kwam Fotofabriek meteen met een oplossing namelijk een nieuwe puzzel. Heel meedenkend en servicegericht dus!

Service
Fotopuzzel

Dam

Top service

Nesta Roelofs

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het fotoboekje wat ik bestelde blijkt meer een folder te zijn. Teleurstellend helaas. Bovendien ontving ik een tweede pakket met hetzelfde ordernummer wat niet voor mij bestemd was. Slordig!

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemorgen Nesta, Bedankt voor je review. Er is inmiddels goed contact geweest hierover, en we wensen je veel plezier met de vervangende bestelling! Met vriendelijke groet, Hilde Fotofabriek

L. Roos

SterSterSterSterLege ster

Mega mok besteld, de print was niet helemaal recht. Via de chat foto gestuurd en dag later al nieuwe binnen. Heel netjes!

Klantenservice
Mega Mok

Judith

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring is overwegend positief. De pluspunten beschrijf ik zodadelijk apart bij "Sterkte punten". De zwakkere punten beschrijf ik hier. 1. Als je niet de sjablonen wilt gebruiken, maar zelf je foto's wilt plaatsen naar eigen smaak, is het uitlijnen een hels karwei. Ja, je kunt een raster gebruiken, maar je kunt de foto's daar niet op vastklikken, en er dus niet nauwkeurig mee werken. Het magnetisch uitlijnen lijkt dus een betere optie. Echter, als je daarna via tabblad "Dimensies" de positie van de foto's controleert, blijkt de uitlijning er regelmatig millimeters naast te zitten. En er zat dus niets anders op dan foto voor foto de afstand tot de bovenrand en linkerrand op te geven. 2. Je kunt namelijk wél alle foto's op een (dubbele) pagina tegelijk selecteren voor bepaalde bewerkingen (b.v. een rand om al die foto's), maar het tabblad "Dimensies" verdwijnt dan, waardoor je niet in één keer het formaat en de positionering van al die foto's hetzelfde kunt maken - dat moet dus foto voor foto! 3. Bij ontvangst van mijn twee boeken (harde kaften) bleek een hoekpunt van één boek opgefrommeld. Dit had voorkomen kunnen worden door vóór verzending schuimrubberen beschermhoekjes om de punten te doen. Het inpakproces moet dus echt verbeterd worden. Bij het tweede boek was de kaft aan de voorkant, in de "omslagrand" van de kaft, bobbelig. Ik begrijp niet dat dit door de kwaliteitscontrole is gekomen. Uiteraard heb ik over deze zaken een klacht ingediend, en ik kan niet anders zeggen dan dat die direct uitstékend is opgelost. 4. Ik had ook de PDF's van de boeken meebesteld. Tot mijn verbazing ontving ik die als losse pagina's, en niet in boekvorm, zoals ik bij de Hema gewend was. Daar kon je gewoon als in een echt boek door de PDF heenbladeren. Een veel betere kijkervaring, én je ziet de foto's die een dubbele pagina beslaan, netjes als één geheel. Dus de PDF's van Fotofabriek stelden me dus echt teleur. 5. Gelukkig had ik eerst proefboekjes laten maken. De foto's bleken erg donker. Dus we hebben die foto's, en ook de andere foto's die in de echte boeken zouden komen, een stuk lichter bewerkt. Nog steeds zijn de foto's aan de donkere kant, maar wel acceptabel nu, mits ze bekeken worden onder goed licht.

Sterke punten zijn er gelukkig zeer zeker. 1. De klantenservice van Fotofabriek is misschien wel de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Zélfs de chatbot werkt geweldig, en geeft 9 van de 10 keer direct het antwoord waar je mee verder kunt. Zo niet, dan krijg je snel een duidelijk antwoord van een medewerker. Tijdens het plaatsen van de bestelling, op een zondag!, liep ik tegen een probleem aan. Ik kreeg gewoon iemand aan de lijn toen ik belde, terwijl ik een bandje "we zijn nu gesloten" verwachtte. En mijn probleem werd keurig verholpen door de medewerker, zodat mijn bestelling de deur uit kon. TOP! 2. De boeken (vlakliggend) zijn erg mooi, de afdrukkwaliteit (hoogglans) is mooi. De foto's zijn zoals vermeld toch wat aan de donkere kant uitgevallen, dus daar moet ik de volgende keer extra rekening mee houden. De kaften en het papier komen degelijk over, al kan dat natuurlijk pas definitief beoordeeld worden nadat de boeken veelvuldig bekeken zijn. 3. Het ontwerpproces in de online editor is heel intuïtief en makkelijk (alleen het handmatig uitlijnen niet, zoals ik heb beschreven bij "mijn ervaring"). En snap je toch iets niet, dan gooi je het in de chat, en de chatbot wijst je keurig naar een duidelijke uitleg over het onderwerp. Moet je daarna toch nog wat meer weten, dan helpt een medewerker je goed en snel verder.
Vlakliggend fotoboek, A4-formaat, hoogglans, harde kaft

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemorgen Judith! Bedankt voor je uitgebreide review, we stellen het erg op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te lezen dat je ervaring bij ons vooral positief is geweest, en je verbeterpunten nemen wij zeker mee, bedankt voor je feedback! We zien je graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Hilde Fotofabriek

Frans Bonte

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooie afdrukken op kwaliteitspapier

snelle levering

Jozua

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er kwamen veel verborgen kosten bij de kassa te boven, daarnaast is de hardcover geen hardcover maar gewoon hard papier. De website zelf is goed maar de onduidelijkheid wat kosten betreft moet verbetert worden.

Antwoord Fotofabriek.nl

Goedemorgen Jozua, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er onduidelijkheid was over de kosten van extra pagina's en extra opties, en dat je per ongeluk het verkeerde product hebt besteld! Ik zie dat je gekozen hebt voor een Softcover Fotoboek, deze heeft inderdaad geen harde kaft maar een stevige, zachte kaft. We komen hierover graag met je in contact, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je alsnog het product ontvangt wat je had gewild. Ik stuur je hierover een mailtje! Met vriendelijke groet, Hilde Fotofabriek

Arjan Starink

Mooi boek, goede kwaliteit en prijs

Kwaliteit en prijs

ilse Ars-Witmer

Gebruiksvriendelijk programma… fijn dat er een mogelijkheid is voor het handmatig invoeren van coördinaten bij fotoboeken… zo kan je zelf perfect uitlijnen

Die handmatige mogelijkheid tot invoeren van coördinaten

martien vercruysse

Al meer dan 30 fotoboeken

Snelle levering, mooie kwaliteit, jammer dat de layflt uitvoering van vroeger niet meer te verkrijgen is…

peter scholten

Goed produkt, maar bestellen ingewikkeld.

klantenservice. Heel vriendelijk en behulpzaam bij bestelproblemen.

Linda Reinink

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

Diana

Mooie producten en goede service

Klantenservice heel goed. Door een fout van mijn kant een bestelling kunnen herzien en iets miste in de bestelling, maar werd snel en kosteloos nagestuurd.
Gepersonaliseerde tegeltjes

Rieks van der Straaten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Met een watje veeg je de afdruk op het fototegeltje er zo af. Dan houd je een wit tegeltje over.

Fototegeltje

Alexandra Moerman

Na het ontangen van mijn fotoboek zach ik dat de foto,s die op de kaft staan er niet goed opstonden. Ik heb gebeld en uitgelegd wat er aan de had was. Hier werd totaal niet moeilijk overgedaan en kreeg en code waar mee ik het foto album op nieuw kon bestellen en deze keer was alles goed afgedrukt. Top opgelost.

Er wordt goed geluisterd en er wordt mee gedacht om tot een oplossing te komen.
Aangekocht product

Fotofabriek.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2011

Fotofabriek.nl

Fotofabriek biedt gratis professionele software voor het vormgeven en bewerken van hoogwaardige fotoproducten, zoals: fotoboeken, kaarten, kalenders, agenda’s, canvasdoeken, tuinposters, schoolschriften en meer!

Osloweg 75

Die handmatige mogelijkheid tot invoeren van coördinaten

martien vercruysse

Al meer dan 30 fotoboeken

peter scholten

Goed produkt, maar bestellen ingewikkeld.

klantenservice. Heel vriendelijk en behulpzaam bij bestelproblemen.

Linda Reinink

Rieks van der Straaten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Fototegeltje

Alexandra Moerman

Er wordt goed geluisterd en er wordt mee gedacht om tot een oplossing te komen.

Fotofabriek.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10