Celine De Coster
Ik ondervind momenteel een probleem met het inloggen in de editor op editor.fotoalbum.nl. Ik kan zonder problemen inloggen op de hoofdwebsite, maar zodra ik via ‘Mijn projecten’ naar de editor ga, word ik telkens opnieuw naar de loginpagina gestuurd. Na het opnieuw invoeren van mijn gegevens gebeurt er niets meer. Ik krijg geen toegang meer tot mijn projecten, waar ik uren/dagen aan heb gewerkt. Ik heb al het volgende geprobeerd: cookies en cache volledig gewist, verschillende browsers getest (ook in incognito), extensies en adblockers uitgeschakeld, ingelogd via zowel fotoalbum.nl als rechtstreeks via editor.fotoalbum.nl Helaas blijft de editor in een login-loop hangen. Het lijkt erop dat mijn sessie niet wordt opgeslagen. Zouden jullie dit kunnen nakijken of mijn account kunnen resetten zodat ik opnieuw toegang krijg tot mijn projecten? Ik heb dit sinds gisteren al gevraagd, maar ik kreeg tot hiertoe geen enkele reactie, ondanks jullie melding dat jullie 7/7 beschikbaar zijn voor vragen. Alvast bedankt voor jullie hulp.
- Product of service:
- Fotoalbum