Harry Klein Nagelvoort
- Aangekocht product
- Samsung S23
Prima, prima product en snel geleverd
Keurig afgeleverd mooi product. Ziet er netjes uit. Wat mooi werk opviel is dat ik eerder gelezen had dat refurbished phones voorzien zouden zijn van een nieuwe batterij. Mijn phone gaf een batterij capaciteit aan van iets meer dan 90 %. Dat viel dan toch tegen.
Tevreden
Verrassend positief
Vanaf bestelling tot levering snel en goed bezorgd. I phone 14 in perfecte staat!
super blij
Mooie website, snelle levering en goed product.
Snel geleverd en uitstekend toestel!
Snel geleverd, interessante prijs en mooi product
Slecht
heel goed
Helder en duidelijk
fantastisch
Refurbished iPhone 13 gekocht. Deze ziet er echt nog heel mooi uit. Product zoals omschreven. Ook snel in huis. Fijn dat er ook een oplader en kabel bijgeleverd werd!
Komen afspraken niet na en leveren iphone's die niet functioneren.
Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Forza Refurbished
Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda
Tevreden
Verrassend positief
super blij
Mooie website, snelle levering en goed product.
Snel geleverd en uitstekend toestel!
Snel geleverd, interessante prijs en mooi product
Slecht
heel goed
Helder en duidelijk
fantastisch
Komen afspraken niet na en leveren iphone's die niet functioneren.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Forza Refurbished