Kees Steur
iPhone 13 als nieuw geleverd en ziet er top uit. Tevens zeer snelle levering (3 dagen) en niet te vergeten 3 jaar garantie.
- Aangekocht product
- iPhone 13 refurbished incl. nieuwe batterij
Goed gehandeld! Zelfs ontbrekend onderdeel snel bezorgd
Gisteren mijn IPhone 12 bezorgd. Ik had had het toestel met nieuwe batterij gekocht. De batterij gaf 54% aan dus aan de oplader. Het viel mij meteen op dat de batterij leeg liep ipv oplaadde. Ook kreeg ik de melding via Apple reparatie dat er een batterij was geplaatst maar dat niet kon worden vastgesteld of dit een Apple batterij is geweest. Ik ga het toestel morgen terug sturen en ik wil mijn geld terug. Dit is de bekende kat in de zak!
iPhone ziet er gewoon als nieuw uit, spulletjes compleet. Snelle levering, d.w.z. volgende dag al !
Supersnel
Top!
Top
Prima uitziend en werkende iPhone pro max
Zeer snelle levering. Alles prima, zoals gewend. Is rees 3e keer een GSM van Forza.
Super snel geregeld. Een prima telefoon ontvangen . Daarnaast ,zeker gezien de garantieperiode een heel goede deal
Prima toestel en snel geleverd
Prima producten voor een goede prijs
Super z.g.a.n. producten zowel deze iPhone Pro 14 als eerder een iPad, 100% batterij 🔋 ook!
Duidelijk en communicatief
Refurbished iPhone 13 mini met nieuwe batterij gekocht bij Forza. Helaas bleek deze nog een klein defect te hebben. Een belletje met de zeer kundige en vriendelijke Sonja bij de klantenservice/helpdesk was voldoende om een retour af te spreken. iPhone retour en al heel vlot kwam een andere. Deze werkt perfect! Bleek dat ik mijn SIM vergeten was uit het eerste toestel te halen en heb daar nog achteraan gebeld. Ze wisten 'm binnen een half uur op te sporen en kreeg 'm direct thuisgestuurd. Wat een TOP service!
Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Forza Refurbished