Caroline Advokaat
- Aangekocht product
- IPhone SE
Prima producten voor een goede prijs
Super z.g.a.n. producten zowel deze iPhone Pro 14 als eerder een iPad, 100% batterij 🔋 ook!
Duidelijk en communicatief
Refurbished iPhone 13 mini met nieuwe batterij gekocht bij Forza. Helaas bleek deze nog een klein defect te hebben. Een belletje met de zeer kundige en vriendelijke Sonja bij de klantenservice/helpdesk was voldoende om een retour af te spreken. iPhone retour en al heel vlot kwam een andere. Deze werkt perfect! Bleek dat ik mijn SIM vergeten was uit het eerste toestel te halen en heb daar nog achteraan gebeld. Ze wisten 'm binnen een half uur op te sporen en kreeg 'm direct thuisgestuurd. Wat een TOP service!
Mijn iPhone 14 Pro werd snel geleverd, in de staat zoals beloofd
Uitstekende klantenservice en ondersteuning bij keuze smartphone, actieve after sales en soepele afhandeling ook financieel.
Telefoon besteld en extra betaald voor een nieuwe batterij. Batterij was al binnen 2 weken kapot. Daarnaast blijken ook niet de juiste onderdelen gebruikt te worden bij het herzien van de telefoon. Erg slechte ervaring. Geen aanrader. Eens en nooit meer.
Nadat de telefoon van onze dochter het niet meer deed een telefoon via Forza besteld op aanraden van de telecomwinkel. Veel keuze en opties om je telefoon helemaal naar wens te maken. De telefoon werd snel geleverd. Onze dochter is super blij (en haar broertje ook toen de oude telefoon het toch nog bleek te doen, haha!).
Super snel geregeld, toestel in perfecte staat erg blij met de deal
Uitermate goed ervaringen met dit bedrijf. Ik heb meerdere malen iets besteld en altijd naar volle tevredenheid ontvangen. Ook een keer heb ik een iPad geretourneerd en het volle aankoopbedrag met enkele dagen correct op mijn bank retour ontvangen. Zeer betrouwbaar bedrijf en als zij aangeven bijvoorbeeld, zo goed als nieuw of lichte gebruikssporen klopt dit echt helemaal.
Supergoede service,
Prima app
Super gemakkelijk en super snel. Ze doen wat ze beloven. Ik heb een ‘zo goed als nieuw’ toestel besteld (niet de eerste keer) en zoals altijd voldoet het product aan mijn verwachtingen.
Altijd enorm tevreden geweest met de service van Forza
Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Forza Refurbished