Kapsalon Gertjan Vereggen
- Reviewtitel:
- Storing in dongen.
Zeer plezierig
Na onze melding werd deze uiteraard serieus opgepakt. Er werd direct een afspraak gemaakt en de monteur kwam snel ter plaatse om het euvel te verhelpen.
Fortune, denkt met je mee heeft goede producten, zijn betrokken en vriendelijk kortom een aanrader
vriendelijk personeel goede en snelle service goede producten
Heel goed
Wij ervaren professionele en snelle service, zijn er erg tevreden over.
Supergoede machine en heerlijke koffie. Altijd snel als je ze nodig hebt
Heerlijke koffie, snelle correcte levering en vriendelijk personeel, een aanrader
Wij hebben al 10 jaar een uitstekende ervaring met Fortune!
Altijd goede service
Goede persoonlijke aandacht. Er wordt meegedacht en snel geschakeld. Direct contact en korte lijnen. Kortom: alles wat we kunnen wensen.
Geweldig
Onze koffieman Jaap is al jaren onze vaste Fortune vertegenwoordiger. Werkt ontzettend fijn en snel. Het is weleens voorgekomen dat we erachter kwamen dat er geen koffie meer was en met 1 telefoontje naar Jaap was het binnen een uur geregeld. Dat korte lijntje is hierin dus heel fijn. Onze bonenmachine moest een tijd terug voor onderhoud. Wij hebben toen tijdelijk een andere machine in gebruik gekregen totdat onze eigen machine weer gemaakt was. Die kregen we gemaakt en helemaal schoon weer terug. Dus samenwerking is top! Ik raadt Fortune zeer zeker aan bij andere mensen!
Fijn bedrijf om mee te werken. Eén contactpersoon voor alles. Ook voor de automaat zelf. Geen technische dienst of tickets aanmaken gewoon bellen en ons contactpersoon lost het op.
Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer plezierig
vriendelijk personeel goede en snelle service goede producten
Heel goed
Wij ervaren professionele en snelle service, zijn er erg tevreden over.
Supergoede machine en heerlijke koffie. Altijd snel als je ze nodig hebt
Wij hebben al 10 jaar een uitstekende ervaring met Fortune!
Altijd goede service
Geweldig