Vos voertuig service
- Reviewtitel:
- snelle en goede levering
Vriendelijk personeel en makkelijk bereikbaar
Al jaar en dag doet de Sprong Metaal naar volle tevredenheid zaken met Fortune!
Professioneel, klantvriendelijk en een uitstekende service. Producten zijn altijd op tijd. bij een storing wordt er direct gehandeld en is alles zeer snel opgelost. Kortom, geen omkijken naar onze koffie e.d.
Goed apparaat met prima koffie. Bijna nooit een probleem maar mocht dat wel zo zijn dan staan ze binnen no-time op de stoep om het probleem te verhelpen. We hoeven nooit te letten op voorraad want iedere 6-8 weken komt onze "koffiemeneer" en vult voorraad aan.
Was goed
Fortune zorgt al bijna 20 jaar voor onze koffie behoefte, altijd snel en vakkundig.
Snelle levering zodra we mailen of bellen. Koffie met machine van hoge kwaliteit. Inmiddels 17.000 kopjes getapt zonder problemen of reparaties.
als je koffie drinkt , mag het ook echt zijn
Top service
Doen wat ze beloven!
Perfecte en snelle service.
Lekkere koffie no nonsens en gezellige lui over de vloer
Zeer vriendelijke medewerker, kijkt zelf naar de voorraad, hij weet wat we ongeveer gebruiken, hij vult alles zelf aan.
Fijne mensen die elke keer hun best doen voor een lekker bakkie koffie Echt een aanrader
Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk personeel en makkelijk bereikbaar
Al jaar en dag doet de Sprong Metaal naar volle tevredenheid zaken met Fortune!
Was goed
als je koffie drinkt , mag het ook echt zijn
Top service
Doen wat ze beloven!
Perfecte en snelle service.
Lekkere koffie no nonsens en gezellige lui over de vloer
Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt: