Vos voertuig service

snelle en goede levering

OBS Ridderspoor

Vriendelijk personeel en makkelijk bereikbaar

Reviewtitel:
Goede en snelle service maar bovenal lekkere koffie!

De Sprong Metaal

Al jaar en dag doet de Sprong Metaal naar volle tevredenheid zaken met Fortune!

Snelle levering, perfecte service

Autobedrijf Koopman Immink

Professioneel, klantvriendelijk en een uitstekende service. Producten zijn altijd op tijd. bij een storing wordt er direct gehandeld en is alles zeer snel opgelost. Kortom, geen omkijken naar onze koffie e.d.

Service en kwaliteit

Erna

Goed apparaat met prima koffie. Bijna nooit een probleem maar mocht dat wel zo zijn dan staan ze binnen no-time op de stoep om het probleem te verhelpen. We hoeven nooit te letten op voorraad want iedere 6-8 weken komt onze "koffiemeneer" en vult voorraad aan.

Meer dan tevreden!

Kickboks school Team man of steel Hoofddorp

Was goed

Hele aardige personeel die mee denkt en goeie service

Paulus

SterSterSterSterLege ster

Fortune zorgt al bijna 20 jaar voor onze koffie behoefte, altijd snel en vakkundig.

Reviewtitel:
Lekkere koffie en een goede service.

Julia

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering zodra we mailen of bellen. Koffie met machine van hoge kwaliteit. Inmiddels 17.000 kopjes getapt zonder problemen of reparaties.

Heerlijke koffie met uitstekende service voor vrij hoge prijs

R. van Dorland

als je koffie drinkt , mag het ook echt zijn

echte koffie met smaak !

Slawomir Kojder DGA at Techton B.V.

Top service

Lekkerste koffie op je werk

Karel Kamp B.V.

Doen wat ze beloven!

Uitstekende service.

Eemland

Perfecte en snelle service.

Heerlijke koffie!

Scheerhoorn Fietsen

Lekkere koffie no nonsens en gezellige lui over de vloer

Lekkere koffie

Esmeralda

Zeer vriendelijke medewerker, kijkt zelf naar de voorraad, hij weet wat we ongeveer gebruiken, hij vult alles zelf aan.

Perfect

Richard

Fijne mensen die elke keer hun best doen voor een lekker bakkie koffie Echt een aanrader

Aanrader

Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 augustus 2023

Fortune Coffee

Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus. Specialist in koffie en koffieautomaten Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Vos voertuig service

correct

snelle en goede levering

OBS Ridderspoor

Vriendelijk personeel en makkelijk bereikbaar

Reviewtitel:
Goede en snelle service maar bovenal lekkere koffie!

De Sprong Metaal

Al jaar en dag doet de Sprong Metaal naar volle tevredenheid zaken met Fortune!

Snelle levering, perfecte service

Was goed

Hele aardige personeel die mee denkt en goeie service

Paulus

Reviewtitel:
Lekkere koffie en een goede service.

Julia

Heerlijke koffie met uitstekende service voor vrij hoge prijs

R. van Dorland

als je koffie drinkt , mag het ook echt zijn

echte koffie met smaak !

Slawomir Kojder DGA at Techton B.V.

Top service

Lekkerste koffie op je werk

Karel Kamp B.V.

Doen wat ze beloven!

Uitstekende service.

Eemland

Perfecte en snelle service.

Heerlijke koffie!

Scheerhoorn Fietsen