Calmira B.V. Corny Fens-Berkvens

Helemaal op en top tevreden over Fortune Coffee

Reviewtitel:
Super service een echte aanrader.

BeerensTechniek

Woensdag avond aanvraag gedaan via site, donderdag duidelijk gesprek over welke machine en vrijdag al geplaatst. Gewoon top service zoals wij die ook geven aan onze klanten.

Actie zoals wij dat ook doen voor onze klanten

Rensing Minicars

Geweldige koffieleverancier! Altijd snelle levering, supervriendelijke service en de koffie is van topkwaliteit. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding echt uitstekend. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede koffie houdt!

Uitstekende en vriendelijke service

Jolanda Berghorst-Ensie Broodje Ben Houten

Ik vind (na de machine te hebben leren kennen) onze automaat een topmachine. Weinig storingsgevoelig, gebruikersvriendelijk en schenkt ons heerlijke koffie. Levering van producten en middelen gaat altijd snel en simpel. Bij een eventuele storing wordt snel gehandeld zodat de machine niet lang buiten proces is. Kortom, fijne en betrouwbare leverancier.

Goed en betrouwbaar.

Linda Boumeester

nogmaals erg enthousiast over de service! Dit was tevens ons eerste contact

Reviewtitel:
Wij zaten in "nood" en Fortune Coffee heeft ons geweldig geholpen door dezelfde middag bij ons een nieuwe koffieapparaat te kunnen leveren!

Chantal lefeber makelaars

Wat een fijn bedrijf! Zeer tevreden

Snel correct en klantgericht

Adviesgroep het Raadhuis

De koffie is heerlijk! Het contact heel duidelijk, de reactie is snel en je wordt heel vriendelijk geholpen. Ik zou iedereen de koffie van Fortune Coffee aanbevelen want de koffie is echt genieten!

Goede service en uitstekend contact

Autoherstel van der Laan

Snelle nette service. Beleefd en duidelijke communicatie. Keurige achter gelaten.

Top service

FACTA

Altijd snelle levering en de bezorger is altijd heel gezellig en vriendelijk.

Snelle service en meedenkend personeel

Annette de Bruijn

Nu aantal jaren een klant en ben zeer tevreden op alle vlakken!

Snelle service, goed advies en goede koffie

Sandra Hassing

Zeer goede service, goede kennis van apparaat en goede advisering

Zeer goede service

Priems Bouw bv

Zorgeloos koffie drinken doe je met Fortune Coffee. Fortune Coffee ontzorgt van A tot Z. Wij hoeven alleen maar koffie te zetten en de rest wordt gedaan. Voorraad beheer, nieuwe producten, onderhoud, Fortune verzorgt dit in zijn geheel voor ons.

Het adres voor onze koffie

Annet

Goede kwaliteit koffie, goede kwaliteit van levering en onderhoud, vriendelijke mensen, oh ja, ook lekkere koffie en heerlijke chocolademelk

Goede kwaliteit en goede service

Roger

super

top

Herman Eelderink

Zeer goed behandeld en netjes afgeleverd

Goede koffie

Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 augustus 2023

Fortune Coffee

Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus. Specialist in koffie en koffieautomaten Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Calmira B.V. Corny Fens-Berkvens

Helemaal op en top tevreden over Fortune Coffee

Reviewtitel:
Super service een echte aanrader.

BeerensTechniek

Goede service en uitstekend contact

Autoherstel van der Laan

Top service

FACTA

Altijd snelle levering en de bezorger is altijd heel gezellig en vriendelijk.

Snelle service en meedenkend personeel

Annette de Bruijn

Nu aantal jaren een klant en ben zeer tevreden op alle vlakken!

Snelle service, goed advies en goede koffie

Sandra Hassing