Reviews

9.1 / 10
216 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie website
9.1/10
Communicatie met planning
9.2/10
Representativi-
teit koerier
8.9/10
Nakomen aflevertijd
8.4/10
Reactiesnelheid op aanvraag
9.4/10
Advies
8.8/10
Prijs / kwaliteit verhouding
8.6/10

216 Reviews

BAM International bv - Marianne de Klein

10/10

Zeer betrouwbare koerier.

Sterke punten

Opvallend snelle reactie op aanvragen.


Partnion

10/10

Focus Koeriers regelt voor ons bedrijf de koeriersdiensten! Wij vragen een rit aan, deze wordt snel opgepakt, ingepland en geregeld. Altijd snel bevestiging en hoe last minute ook, het wordt altijd...

Sterke punten

- Snelle klantvriendelijke service
- Direct (last minute) ritten kunnen regelen
- Komen gemaakte afspraken na


Hage

10/10

Erg goede communictaie bij afleveren. Netjes bellen dat ze onderweg zijn. Zeer vriendelijke koerier. Daar wordt je vrolijk van.

Sterke punten

zeer vriendelijk en zeer goede communicatie


Boyd Schooneman (GP Groot brandstoffen en oliehandel)

10/10

Fijne flexibele club.

Sterke punten

Flexibiliteit

Verbeterpunten of tips

NVT


ForumArt

7/10

Ronduit goed

Sterke punten

Snel reaktie op vraag, prijs kwaliteit goed, korte termijn levering.

Verbeterpunten of tips

nee, voor ons werk het prima zo


Bas1955

9/10

Van A tot Z Prima !

Sterke punten

Totaal goed op alle onderdelen

Verbeterpunten of tips

Ga zo door


Berlinda de Bruijn

9/10

Prima, in principe worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Reageren adequaat en snel.


Paul Sarebo

8/10

Positief, snelle service

Sterke punten

snelheid is gewenst positief, en bevestiging bij uitlevering klant is positief.

Verbeterpunten of tips

soms prijs.... we moeten soms vergelijken om te weten, of de prijs oke is.... om eerlijk antwoord te geven.

Reactie Focus Koeriers:

Beste Paul, dank voor je positieve review. Ik zie dat je een aantal verre spoedritten hebt laten uitvoeren, die kunnen idd best in de papieren lopen. Ik zal jullie kilometer tarieven iets scherper in ons systeem zetten, alle kleine beetjes helpen. Ja toch?


Jongeren Op Gezond Gewicht

9/10

Focus beheert sinds november 2018 onze gehele voorraad promotiematerialen en verzorgt de handling en verzending ervan naar verschillende gemeenten in Nederland. Vanaf het begin (verhuizing) is de...

Sterke punten

Zie hierboven: goed georganiseerd en gestructureerd, goed en snel bereikbaar, netjes, punctueel. Ze denken mee.

Verbeterpunten of tips

Ik zou niets kunnen bedenken, we zijn erg tevreden.


Noway

8/10

Goed, met 1 belletje geregeld

Sterke punten

snelle actie, lage prijs

Verbeterpunten of tips

terug koppeling dat pakket bezorgt is

Reactie Focus Koeriers:

Beste Noway, bedankt voor de positieve review. Wat verbeterpunt betreft: We melden in principe alle zendingen real-time af per mail. Misschien doen we dit niet naar het emailadres dat je verwacht. Kan je even bellen? dan kijk ik of alle klantgegevens goed staan.