9 /10

checkbox96% beveelt Flowbo aan!

Milco Hahury

Leiboom

Jansen

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne communicatie en mooie bomen. 1 stam is wel scheef maar we denken dat dit in de loop van de tijd nog wel bijtrekt.

Laurier bomen

Antwoord Flowbo

Beste Anita, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en de mooie score! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over ons product. Jouw feedback is voor ons een waardevolle bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en service. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Floris FlowBo BV

Peter Steijaert

Top product

Lei bomen

Antwoord Flowbo

Beste Peter Steijaert, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en de mooie score van 10 sterren! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over ons product. Jouw feedback is voor ons een waardevolle bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en service. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Rob de Kleijn

Uitstekende afspraak om de planten afvreten leveren.

Laurier

Antwoord Flowbo

Beste Rob de Kleijn, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en de mooie score van 10 sterren! Fijn om te horen dat de afspraak rondom de levering van de planten naar wens is verlopen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen en staan graag opnieuw voor je klaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Henk de Vries

Mooie webshop goed product

Leibomen

Antwoord Flowbo

Beste Henk de Vries, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en het geleverde product. We stellen jouw positieve feedback zeer op prijs en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Patricia Reinders

Na wat problemen netjes opgelost.

2 planten pakketten.

Antwoord Flowbo

Beste Patricia Reinders, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en jouw score van 9 sterren! Fijn om te horen dat we de eerdere problemen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We waarderen jouw geduld en het vertrouwen in onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Wikke Bouw

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben hier cassettes besteld voor ons groendak. Deze zijn van goede kwaliteit. De variatie in sedums zou echter wat meer aanwezig mogen zijn. De medewerkers waren verder vriendelijk en het (mail)contact verliep uitstekend.

Sedum cassettes + grind

Antwoord Flowbo

Beste Wikke Bouw, Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sedumcassettes en onze service. Wat betreft de variatie in de sedumbeplanting willen wij graag toelichten dat onze cassettes zijn samengesteld uit een mix van 8 tot 12 verschillende sedumsoorten. Deze soorten hebben elk hun eigen bloeiperiode en kleur, waardoor er gedurende het jaar afwisseling zichtbaar is. De mate van variatie kan daarnaast beïnvloed worden door factoren zoals zonlicht en locatie, waardoor sommige soorten eerder of sterker tot bloei komen dan andere. We hopen dat je in de komende seizoenen steeds meer van de verschillende soorten zult zien opbloeien. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Gerda Kievit

Mooi op tijd geleverd

3 amber leiboompjes

Antwoord Flowbo

Beste Gerda Kievit, Bedankt voor je beoordeling en de maximale score van 10 sterren! Fijn om te horen dat de levering naar wens en op tijd is verlopen. We waarderen jouw feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Ben Steenweg

Prima geregeld en goede planten

Maagdenpalm

Antwoord Flowbo

Beste Ben Steenweg, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de planten. We hopen dat je er lang plezier van zult hebben en staan graag weer voor je klaar bij een volgende gelegenheid. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

A. Veelen

Ik heb Flowbo gevonden via internet, de site is prima en de prijzen keurig. Omdat ik nog wat vragen had, heb ik persoonlijk contact opgenomen, ik werd fijn en goed geadviseerd, ook het maken van de bezorg afspraak ging soepel en in overleg. Toen de Lei-beuk bomen kwamen was het een super warme dag, wij hadden gekozen voor aanplantservice, de medewerker was vriendelijk, geduldig en werkte naar wens alles netjes af. Dit bedrijf is een aanrader.

Capinus Betulus leibomen

Antwoord Flowbo

Beste A. Veelen, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling en de uitgebreide toelichting op jouw ervaring met Flowbo. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons advies, de service rondom de levering én de uitvoering van de aanplant. Het is altijd ons streven om klanten goed te informeren en zorgvuldig werk te leveren, dus het doet ons goed dat dit ook in jouw geval als prettig is ervaren. Jouw aanbeveling waarderen we zeer. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Roos de Boer

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk contact via mail

Bomen en aanplantgrond

Antwoord Flowbo

Beste Roos de Boer, Bedankt voor je mooie review en de 10 als beoordeling. Dat waarderen we enorm! Goed om te horen dat je onze website makkelijk vond in gebruik en dat het contact via mail soepel verliep. Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Fred Graf

Goede communicatie, mooi materiaal en bezorging was perfect.

5 bolacacia's

Antwoord Flowbo

Beste Fred Graf, Bedankt voor je mooie beoordeling en de maximale score van 10 sterren! We zijn blij te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

tuinman

SterSterSterLege sterLege ster

De plant die ik heb gekocht zijn goed doorworteld. Wel vind ik de groei in de top klein ten opzichte van het scherm bij de leiboom. Ik had hier iets meer takken en loof verwacht

leilaurier

Antwoord Flowbo

Beste J. Tjoelker, Bedankt voor jouw beoordeling en jouw feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goed doorwortelde planten. Wat betreft de opbouw van de leiboom: het gaat hier om jonge bomen, waarbij wij de leirekken zo vol mogelijk leiden binnen de mogelijkheden van de groeifase. We begrijpen dat je graag wat meer takken en loof had gezien, en dat is een terechte verwachting. In de praktijk zien we echter dat het leirek zich na één groeiseizoen al aanzienlijk sluit en voller wordt. Mocht je vragen hebben over de verzorging of verdere ontwikkeling van de boom, dan denken we uiteraard graag met je mee. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Dhr Dirkse

Wat een enorme fijne ervaring met dit bedrijf. Van begin tot het einde niets te wensen over!

Dakplataan met aanplantservice

Antwoord Flowbo

Beste Dhr. Dirkse, Bedankt voor je prachtige beoordeling en de maximale score van 10! Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf – van begin tot eind. Jouw waardering is voor ons een groot compliment en motiveert ons om deze servicestandaard te blijven leveren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

kevin testers

Fijn, snel en professioneel

Glansmispels

Antwoord Flowbo

Beste Kevin Testers, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service als fijn, snel en professioneel hebt ervaren. We stellen jouw feedback zeer op prijs en staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Geantwoord op

Flowbo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 december 2018

Flowbo

Jouw complete tuin online!

De Hofstede 33

Peter Steijaert

Top product

Lei bomen

Rob de Kleijn

Uitstekende afspraak om de planten afvreten leveren.

Laurier

Henk de Vries

Mooie webshop goed product

Leibomen

Patricia Reinders

Na wat problemen netjes opgelost.

2 planten pakketten.

Roos de Boer

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk contact via mail

Bomen en aanplantgrond

Fred Graf

Goede communicatie, mooi materiaal en bezorging was perfect.

5 bolacacia's

Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 december 2018

Flowbo

Jouw complete tuin online!

De Hofstede 33

4033 BV Lienden