Reviews

8.7 / 10
176 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatieverstrekking
8.4/10
Deskundigheid
9.1/10
Toegevoegde waarde
8.8/10
Klantgerichtheid
8.6/10
Relatiebeheer
8.3/10
Communicatie en afstemming
8.6/10
Prijs/kwaliteitverhouding
7.6/10
Integriteit
8.9/10
Aanpak
8.5/10

176 Reviews

Anoniem
9/10

Ik heb fijne, verhelderende gesprekken gehad.

Sterke punten

Kennis van mijn vakgebied (hulpverlening), veel achtergrond kennis op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach had de kwaliteit om me op m'n gemak te stellen.


Anoniem
8/10

Goede communicatie, prettig persoonlijk gesprek, duidelijk samenvattend verslag.

Sterke punten

Goede beschrijving over de kwaliteiten die voor jezelf van toepassing zijn. Goed te verwoording en om te buigen naar eigen vakgebied.

Verbeterpunten of tips

-


Anoniem
8/10

Netjes ontvangen en goede uitleg gehad. Snelle reactie na het assessment. Ik ben tevreden.

Sterke punten

Proffesionele aanpak.
Duidelijke uitleg en instructies.

Verbeterpunten of tips

Nvt


ROC van Twente
10/10

Erg goed onderbouwde analyse van je persoonlijkheidskenmerken.

Sterke punten

Eerst de test maken, dan bespreken en daarna nog vragen kunnen stellen. Het even persoonlijk doorspreken beviel me wel.

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe geen


Anoniem
7/10

Vriendelijk personeel, snelle afspraakplanning, goede zet in de juiste richting als je het zelf even niet meer weet. Behulpzaam.

Sterke punten

Afstemming van de juiste coach bij de persoon.

Verbeterpunten of tips

Iets concretere informatievoorziening per bijeenkomst. Geeft meer duidelijkheid. Daarnaast had iets meer to-the-point-afwikkeling van mij wel gemogen.


Manon, ROC van Twente
10/10

Proffesioneel

Sterke punten

Scherp inzicht
Mooie overzichten
Goed uitgelegd
Herkenbaar

Verbeterpunten of tips

De test is soms wat krom hoe je daar antwoord op moet geven als er NIET in de vraag staat.
Dat was mij opgevallen en daardoor heb ik sommige vragen wat anders geantwoord.


Anoniem
9/10

Fijn, laagdrempelig en menselijk bedrijf. Korte lijntjes waarbij de contacten vlot verlopen.

Sterke punten

De coaches geven je het gevoel dat ze er totaal voor je zijn, ze hebben alle tijd voor je. Uit de assessments komen werkbare leerpunten.


Anoniem
8/10

Van meerwaarde in persoonlijke ontwikkeling, het scannen van talenten en de bewustwording voor jezelf daarin!

Sterke punten

intervise, juiste gastsprekers weten te vinden met daarbij de afwisseling binnen de lesdagen! Goede dagbegeleiding van mensen van Flow people zelf. Prima leslocaties en catering prima verzorgd.

Verbeterpunten of tips

blijf creatief en vernieuwend in het aanbieden van programma's; soms anders dan anders triggert mensen, maakt ze nieuwsgierig met als basis een stevige fundering


Rian Melenboer (ZGT)
9/10

Zeer goed. Ik heb het als prettig ervaren! Ik had een goede match in de persoonlijke intervisie waarin mijn persoonlijke groei werd besproken. Met name het bespreken van casuïstiek waar ik tegenaan...

Sterke punten

- persoonlijke intervisie
- afwisselend programma (lesdagen met 'iets actiefs')

Verbeterpunten of tips

- groepsintervisie was nuttig, maar voor mij het minst waardevol.
- extra opdrachten die tussendoor gepland werden waren lastig in te passen, zowel in werk als prive.
- certificering direct koppelen aan symposium
- communicatie met projectgroep
- meer betrekken van interne organisatie bij de lesdagen, zodat theorie en praktijk dicht bij elkaar staan.
- mis een vervolg , nadat het traject is afgelopen. hoe wordt dit verder opgepakt in de organisatie. hoe worden de veranderaars gepositioneerd. mogelijk dat je hier als organiserende partij een rol in kunt spelen.

Bij een evt volgend traject zou het nuttig zijn dat één of meerdere veranderaars, betrokken zijn bij de voorbereiding en mogelijk een actieve rol spelen in het programma.


Anoniem
8/10

Ik heb de begeleiding van Leonard als erg prettig ervaren.
Ook het contact met de caoch Sabine was top

Sterke punten

Erg prettige sfeer met de coach.
De caoch was erg prettig in de omgang.
Met betrekking tot Leonard, hij had alles goed georganiseerd. Je kon altijd bij hem terecht

Verbeterpunten of tips

nvt
ga zo door.