Reviews

8.7 / 10
184 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatieverstrekking
8.4/10
Deskundigheid
9.2/10
Toegevoegde waarde
8.8/10
Klantgerichtheid
8.6/10
Relatiebeheer
8.4/10
Communicatie en afstemming
8.6/10
Prijs/kwaliteitverhouding
7.8/10
Integriteit
9/10
Aanpak
8.6/10

184 Reviews

Avedan welzijn en maatschappelijk werk Almelo, raad van toezicht

10/10

We hebben als raad van toezicht onder begeleiding van Flow People een zelfevaluatie georganiseerd. Snelle offerte met duidelijke uitleg, goede voorbereiding, prima inhoudelijk verslag met... We hebben als raad van toezicht onder begeleiding van Flow People een zelfevaluatie georganiseerd. Snelle offerte met duidelijke uitleg, goede voorbereiding, prima inhoudelijk verslag met verbeterpunten.

Sterke punten

goede voorbereiding, inhoudelijk sterk, aandacht voor de client

Verbeterpunten of tips

geen


Avedan

8/10

Was prettig en professioneel

Sterke punten

goede leiding van de evaluatie. transparante voorbereiding

Verbeterpunten of tips

komt niks op


Witteveen+Bos

9/10

Ik vond het erg persoonlijk en voelde mij vrijwel direct op mijn gemak.

Sterke punten

Het vrije karakter van de sessies, maar toch to the point komen en gerichte acties meekrijgen.

Verbeterpunten of tips

Soms is enige structuur handig om de 'hulpvraag' wat concreter te krijgen.


Van Heek Schilderwerken

10/10

Vanaf het begin hadden wij een goede klik met Klara en gedurende het gehele proces voelde zij de situatie en ontwikkelingen zeer goed aan. We hebben de inzet van Klara niet alleen als zeer prettig... Vanaf het begin hadden wij een goede klik met Klara en gedurende het gehele proces voelde zij de situatie en ontwikkelingen zeer goed aan. We hebben de inzet van Klara niet alleen als zeer prettig maar ook als toegevoegde waarde ervaren.

Sterke punten

betrokkenheid

Verbeterpunten of tips

geen


Schurter Electronics

8/10

Loopbaan assisment

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Geen


Stukton Worksphere

7/10

Leuk bedrijf en ze weten waar ze over praten.

Sterke punten

Goed inzichtelijk krijgen waar het verbeterpotentiaal ligt.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door.


S Luttikhuis

10/10

Ik heb een leiderschapscursus mogen volgen bij Flowpeople samen met mijn collega's. De bijeenkomsten waren zeer waardevol, met een leuke afwisseling en interactie waarbij er echt persoonlijk gekeken... Ik heb een leiderschapscursus mogen volgen bij Flowpeople samen met mijn collega's. De bijeenkomsten waren zeer waardevol, met een leuke afwisseling en interactie waarbij er echt persoonlijk gekeken werd naar leerpunten en groei. Een zeer waardevolle ervaring!

Sterke punten

Persoonlijk, fijne communicatie, een luisterd oor, deskundig

Verbeterpunten of tips

-


Anoniem

9/10

Persoonlijk en hoogwaardig

Sterke punten

Gesprekken hebben mij veel inzicht opgeleverd over mezelf en over mijn communicatie- en interactiepatronen. Daardoor presteer ik beter.

Verbeterpunten of tips

Wellicht aanbod uitbreiden met meer online diensten.


Anoniem

9/10

Ik heb fijne, verhelderende gesprekken gehad.

Sterke punten

Kennis van mijn vakgebied (hulpverlening), veel achtergrond kennis op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach had de kwaliteit om me op m'n gemak te stellen.


Anoniem

8/10

Goede communicatie, prettig persoonlijk gesprek, duidelijk samenvattend verslag.

Sterke punten

Goede beschrijving over de kwaliteiten die voor jezelf van toepassing zijn. Goed te verwoording en om te buigen naar eigen vakgebied.

Verbeterpunten of tips

-