Frans Kappen
Leuk idee, maar verder een miskoop
- Heb je nog wensen of tips voor Flextrash?
- Maak het degelijk, het is slap, kwestie ban tijd dat de flextrash zelf trash is
- Product of service:
- Miskoop
Super producten, erg practisch en flexibel
Fijn, heel tevreden mee. Ook contact met klantenservice was heel fijn.
mooie organisatie met goede doelstellingen
geweldig ding
Super handig en mooie oplossing voor op de boot
Geweldig; innovatief; mooi
Erg kleine prullenbak. Op de foto zag hij er groter uit
Prima product voor op de camping. Licht van gewicht en makkelijk op te bergen.
Herl blij met het systeem. Niet met de gewijzigde afvalzak.
Flextrash is een heel fijn en praktisch produkt.
Nu een week in gebruik! En hoewel ik wat sceptisch was moet ik zeggen dat het prima bevalt. En beter was als alles wat ik tot nu toe geprobeerd had.
Uitstekend product!
De wallmount blijft helaas niet zitten met de 3M tape. Wel handig om de plaats te bepalen voordat je ergens gaatjes in maakt. Verder een fijn systeem!
Flextrash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Flextrash heeft de volgende resultaten bereikt:
Flextrash
Haarlemmerstraatweg 79
1165MK Halfweg NH
Super producten, erg practisch en flexibel
Fijn, heel tevreden mee. Ook contact met klantenservice was heel fijn.
mooie organisatie met goede doelstellingen
geweldig ding
Super handig en mooie oplossing voor op de boot
Geweldig; innovatief; mooi
Erg kleine prullenbak. Op de foto zag hij er groter uit
Prima product voor op de camping. Licht van gewicht en makkelijk op te bergen.
Herl blij met het systeem. Niet met de gewijzigde afvalzak.
Flextrash is een heel fijn en praktisch produkt.
Uitstekend product!
Flextrash heeft de volgende resultaten bereikt: