9.1 /10

checkbox97% beveelt Fleur de Cafe aan!

Dorien

Goed verpakte thee en koffie. Nog niet alles kunnen proeven. Maar dat zit denk ik wel goed.

Patrick Vanden eede.

Zeer snel en verzorgd verstuurd/ verkregen 10/10

Matthijs

Een aanrader voor professionals en consumenten. Vooral de snelle levering is plus

Anna

Thérèse van Pelt

Een dikke 10 voor het mooie bedrijf. Ik was op zoek naar een cadeau voor een vriendin en heb de prachtige theeplateau vrouwen besteld. Wat een cadeautje om uit te pakken en wat een heerlijke thee. Superblij om dit mooie bedrijf gevonden te hebben.

Adelieke

Snel en efficient

Ad van Nederpelt

Bij restaurant En Public in Utrecht dronken we hele mooie rode wijn van Jullie. Terre Sauvage Grenache. Toen ik bij jullie een doosje bestelde hoefde ik de verzendkosten niet te betalen want jullie moesten toch ook al een bestelling in Utrecht brengen en zouden wel even bij mij langsgaan. Kijk, dat noem ik nog eens klantenservice! Santé!

Fokko-Ontwerp

zeer positief

Tennispark Duinvliet

Goede prijs en snelle levering

van Wijk

Goede producten en snelle en nette levering

Co van Amerongen

Zowel de thee als de koffie - al een paar maanden Mocca Bourbon, is gan topkwaliteit. Dat geldt idem voor de service en klantvriendelihkheid van Fleur de Cafe.

Jolanda

Goed verzorgd en snelle levering.

Comrat

Snel netjes geleverd

B&B Sagenland

Goede service, goede koffie! Mijn gasten vertellen mij vaak dat ze de koffie heerlijk vinden.

Jurgen

Uitstekend

Fleur de Cafe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2017

Fleur de Cafe

Fleur de Cafe is een groothandel in koffie en thee en koffiebranderij gericht op horeca, retail en particulieren. Fleur de Cafe bestaat sinds 2007 en is opgericht door Marc en Eugenie Steenhuis.

Hamburgweg, 10

van Wijk

Goede producten en snelle en nette levering

Co van Amerongen

Jolanda

Goed verzorgd en snelle levering.

Comrat

Snel netjes geleverd