Rob
Al jaren een tevreden klant
Klantvriendelijk
Heel goed geholpen top
Altijd fijn zaken doen met Fleur de Café! Prettig contact, snelle levering en het belangrijkst: geweldige service! Oh ja en natuurlijk hebben zij de allerlekkerste koffie <3
Mijn ervaring met Fleurdecafe is werkelijk top, kon niet beter. Een kennis van mij op Gran Canaria had een onderdeel nodig voor een koffiebrander, dat daar niet verkrijgbaar was. Na wat rondbellen bij Jeffrey van Fleurdecafe terechtgekomen. Binnen 3 weken bericht van deze firma gekregen dat het onderdeel gearriveerd was. Ben naar Deventer afgereisd, het onderdeel gekregen en ook nog een rondleiding in Fleurdecafe. Was zeer verrast over de professionaliteit, de sfeer en de uitstraling. Complimenten!! Paula van Bueren, Zandvoort
Vlot geleverd, makkelijke en ebsite
Werkt correct
Betrouwbaar en goed
Wij zijn goed geholpen!
Trouwe leverancier van uitmuntende kwaliteits thee
Mooi assortiment met producten en snelle levering.
Prima bedrijf, aanrader. Lekkerste koffie bonen, top kwaliteit.
goede service met goede producten
Fleur de Cafe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt:
Werkt correct
Betrouwbaar en goed
Wij zijn goed geholpen!
Trouwe leverancier van uitmuntende kwaliteits thee
Mooi assortiment met producten en snelle levering.
Prima bedrijf, aanrader. Lekkerste koffie bonen, top kwaliteit.
goede service met goede producten
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt: