Raddis
Super snel gereageerd en geleverd
Geweldig lekkere siropen voor in de (ijs)koffie! Kom voor de tweede keer heer weer op uit. Geniet hier iedere dag toch weer een beetje extra door.
Duidelijk en levert wat het zegt. Fijne communicatie
Top top top
Fijne producten, snelle levering, goede klantenservice
Product nog niet geleverd! (Stone lite Premium) 17 mei besteld.
De bestelling werd snel geleverd, alleen ik vond de pakketdienst een beetje onduidelijk. Tracing ook niet echt fijn. Verder alles dikke voldoende. Je sproeft echt dat het natuurlijke thee is. Top!
Fijn dat je als particulier ook kan bestellen ipv ondernemer of grootverbruiker, zodat je thuis ook lekker kunt genieten van het bestelde product, zonder dat je een enorme hoeveelheid moet bestellen.
Ik had op donderdag besteld en op de website staat de volgende dag geleverd. Op maandag was het nog niet geleverd en heb ik gebeld. Toen bleek dat de zomerzotheid niet op voorraad was en eerst gemaakt moest worden. Persoonlijk had ik het netjes gevonden dat ik daar een mail over had gekregen aangezien ik zondags het als cadeautje weg wou geven. Uiteindelijk wel dinsdag geleverd, nog snel aangezien het gemaakt moest worden. Telefoniste was heel correct.
Uitstekend bedrijf, pakket is goed verpakt. De thee van uitstekende kwaliteit. Bezorging keurig op tijd.
Goede producten en een vriendelijke en persoonlijke behandeling. Een heel zorgvuldig bedrijf.
Zeer goed!!! Een paar jaar geleden via mijn werk bij Fleur de Café terecht gekomen en daarna ook voor privé producten besteld. Ik zou geen andere thee meer willen, omdat de smaak zoveel beter is!!!
Heel aardig en sympathiek
Prettige samenwerking al jaren lang!
Altijd snel bezorgd en netjes verpakt
Fleur de Cafe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk en levert wat het zegt. Fijne communicatie
Top top top
Fijne producten, snelle levering, goede klantenservice
Product nog niet geleverd! (Stone lite Premium) 17 mei besteld.
Heel aardig en sympathiek
Prettige samenwerking al jaren lang!
Altijd snel bezorgd en netjes verpakt
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt: