M.W. Beenen
Zeer positief. Snel geleverd, goede kwaliteit. Ook een handige, mooie en goed hersluitbare verpakking.
Mooie ikstheeset gekocht naar aanleiding van een bezoekje aan een horecagelegenheid, de thee smaakt ook thuis net zo lekker als op het terras!
Was de 1e keer en zeer positief. Had de ijsthee in een hotel besteld. Was zo positief verrast, dat ik thuis gelijk een set had besteld.
Prima!
Prima, snel en goede prijs! Zelfs theezakje cadeau :)
Heerlijke verse thee en super gepresenteerd. Ideale hersluitbare zakjes en met de thee blikjes erbij maakt het allemaal erg makkelijk en snel gezet.
Prima,bestelling wat later geleverd maar dat lag aan de vervoerder .....keurig opgelost
Heerlijke groene en kruidenthee, snelle service!
Gweldig bedrijf
Uitstekende en persoonlijke service
prima service, snelle levering en alles zoals verwacht.
vriendelijke mensen, servicegericht, eerder al een keer een spontane rondleiding gekregen. mooie producten
Goed en duidelijk advies.
Mijn ervaring is dat Fleur de Cafe zeer correct en op tijd de koffie, welke super is, levert.
Jammie. Voortreffelijke koffie🥰
Fleur de Cafe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Prima, snel en goede prijs! Zelfs theezakje cadeau :)
Heerlijke groene en kruidenthee, snelle service!
Gweldig bedrijf
Uitstekende en persoonlijke service
prima service, snelle levering en alles zoals verwacht.
Goed en duidelijk advies.
Jammie. Voortreffelijke koffie🥰
Fleur de Cafe heeft de volgende resultaten bereikt: