René
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Weinig contact, dus geen idee
Heb het gevoel dat veel zelf moet regelen. Als ik niet mail of bel kom je niet verder. Krijg niet pro actief informatie. Op mail en telefoon wordt dan weer wel snel gereageerd. Wacht nog steeds op update over app die niet geïnstalleerd kan worden.
Algemeen goed, maar aflevering is onvoldoende
De auto bevalt zeer slecht en voldoet niet aan mijn verwachtingen.
ik heb onlangs een nieuwe auto gekregen, die na 1 week stil kwam te staan. Ik heb veel contact gehad met de ANWB om de auto bij een dealer te krijgen voor reparatie. Ik heb ook gebeld met een collega van u, maar die gaf aan niet te kunnen helpen met dit probleem. Ik ben zelf meer dan een week bezig geweest om de auto bij de dealer te krijgen.
zeer netjes en hartelijk. Zoals ik nu zie word ik enorm geholpen bij deze omzetting en met de nieuwe auto.
Ik heb te weinig ervaring met VWPFS om hier een goede uitspraak over te doen
Goed, snelle reactie als er wat is.
goed
Prima tot nu toe. Nog weinig contact mee gehad
Tot nu toe positief
goed, duidelijk communicatie. Instructie ontvangen
FleetServices verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FleetServices heeft de volgende resultaten bereikt:
Weinig contact, dus geen idee
Algemeen goed, maar aflevering is onvoldoende
De auto bevalt zeer slecht en voldoet niet aan mijn verwachtingen.
Ik heb te weinig ervaring met VWPFS om hier een goede uitspraak over te doen
Goed, snelle reactie als er wat is.
goed
Prima tot nu toe. Nog weinig contact mee gehad