- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
alles super gedaan !!
Communicatie is lastig tot nu toe.
O.b.v. mijn ervaring voor aanschaf nieuwe auto Afstemming bij levering loopt over vele schijfen (PON, dealer, fleetmanager, partij die oude auto ophaald) en dat verliep bij ons verre van probleemloos en nam veel tijd. Ik denk dat het voor de klant niet m,erkbaar zou moeten zijn zoals dit in het verleden met Leaseplan veel soepeler liep. Een proces hick-up waar ik in het bestelsysteem de laadpaal niet kon deselecteren bleek enerome gevolgen te hebben.
- Na weken van radiostilte en ik zelf belde voor de status kon ik ineens mijn nieuwe auto ophalen - De aflevering van de auto was goed georganiseerd - De aanvraag voor mijn laadpaal aan huis was al maanden bekend maar is pas doorgezet na aflevering van mijn auto waardoor ik nu weer weken moet wachten op de installateur - De auto rijdt heerlijk - Ik heb geen idee waar ik nu terecht kan met schade of pech
De auto werkt naar behoren en rijdt erg fijn, echter heeft het 3 weken geduurt om een werkende laadpas te krijgen. Dit is erg onhandig met een elektrische auto
Zeer matige portal voor bestellen van nieuwe lease-auto. Er is veel te veel contact benodigd tussen werknemer, lease-verantwoordelijke werkgever en medewerker PON voor offertes. Zeker als je basis info voor verschillende auto's wenst is dit extreem tijdrovend en onduidelijk. Hoeveel een auto per maand (netto) gaat kosten voor de werknemer blijft tevens een raadsel.
Goed, Maar de Laadpas was best laat aangekomen en heb er twee gekregen. Daardoor waren ze geblokeerd en moets ik een niuwe aanvragen niet heel handig.
Erg afstandelijk. Website om auto te bestellen werd ververst waardoor er een tijd geen auto's besteld konden worden en vorige opgeslagen auto's met extra pakketten weg waren. Bovengemiddeld gedoe
Onze AM reageert keurig en adequaat, helaas is de bestelling bij de dealer fout gegaan en hierin zit eigenlijk geen terugkoppeling of controle in vanuit VPFS.
een afhaal moment van de auto zonder enige vorm van uitleg. Verdient geen schoonheidsprijs, vooral niet omdat het een elektrische auto betreft.
Niets, zelf geen contact gehad met de Pon Financial Services. dit wordt gedaan door mijn werkgevenr.
Slechte communicatie, dure leasetarieven
Het contact met de berijdersdesk is niet heel gemakkelijk. Bellen is in ieder geval een issue en kennelijk iets uit het verleden. Ik werd geacht met een app te werken om in te loggen in de VWPFS omgeving, niet erg maar het is dan wel fijn als de app ook naar behoren werk en niet tig keer storing geeft. Het uitzoeken van een lease auto en het "advies" daarbij was in eerste instantie ook niet fijn. Met name het beperkte aanbod en vervolgens het niet beschikbaar zijn van de gekozen auto (na alles te hebben ingevuld), maakt dat ik niet heel vrolijk wordt van VWPFS. Dat is jammer omdat de service vanuit de Pon garages juist uitstekend is. Ik had daarom ook graag een VW, AUDI, SEAT of SKODA station uitgekozen, maar er was geen passend aanbod. De auto is er, maar op basis van het hele gedoe vindt ik het geen geslaagde keuze. Dit terwijl ik juist zeer tevreden was over de gang van zaken bij de eerdere VWPFS auto.
Neutraal , geen direct contact mee gehad.
FleetServices verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FleetServices heeft de volgende resultaten bereikt:
alles super gedaan !!
Communicatie is lastig tot nu toe.
Slechte communicatie, dure leasetarieven
Neutraal , geen direct contact mee gehad.
FleetServices heeft de volgende resultaten bereikt: