JD De Jong
Duidelijke site. Snelle levering
Zeer goed en altijd behulpzaam en als het bestelde niet werkt kan je altijd terug sturen
Snelle levering, iPhone ziet er mooi uit
Keurige transactie
Helemaal top
Volgens afspraak geleverd en in de beschreven staat.
Zeer duidelijke instructie voor het vervangen van de MacBook accu. Doet het prima. Het gereedschapsetje ook handig maar niet goed te zien/aangeduid wat elk schroevendraaiertje is.
Als is top geregeld, incl het overzetten van de bestanden naar Iphone 14pro
Alles verliep prima levering door Post NL was wel een dag later als beloofd maar er bestaan ergere dingen in het leven .
Nette nieuw ogende foto
Product was snel geleverd, prima. Producten komen wel rechtstreeks van aliexpress
scherm kwam beschadigd aan, niet gelukt om de telefoon te repareren
Professioneel bedrijf
Zeer goed
Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke site. Snelle levering
Snelle levering, iPhone ziet er mooi uit
Keurige transactie
Helemaal top
Volgens afspraak geleverd en in de beschreven staat.
Als is top geregeld, incl het overzetten van de bestanden naar Iphone 14pro
Nette nieuw ogende foto