9 /10

checkbox96% beveelt Fixje aan!

JD De Jong

de ervaring met Fixje is goed

Monique Van lieshout

Duidelijke site. Snelle levering

Pieter van der Krogt

Zeer goed en altijd behulpzaam en als het bestelde niet werkt kan je altijd terug sturen

Petra

Snelle levering, iPhone ziet er mooi uit

Bouwe Taverne

Keurige transactie

Coco

Helemaal top

SterSterSterSterLege ster

Volgens afspraak geleverd en in de beschreven staat.

Louis Jacobs

Zeer duidelijke instructie voor het vervangen van de MacBook accu. Doet het prima. Het gereedschapsetje ook handig maar niet goed te zien/aangeduid wat elk schroevendraaiertje is.

Richard Witt

Als is top geregeld, incl het overzetten van de bestanden naar Iphone 14pro

Robby Michiels

Alles verliep prima levering door Post NL was wel een dag later als beloofd maar er bestaan ergere dingen in het leven .

Ryan

Nette nieuw ogende foto

Jorn

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Product was snel geleverd, prima. Producten komen wel rechtstreeks van aliexpress

Jan Voshart

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

scherm kwam beschadigd aan, niet gelukt om de telefoon te repareren

Tom Huigen

Professioneel bedrijf

Koos van Leeuwe

Zeer goed

Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 oktober 2015

Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje (voorheen: FixjeiPhone) is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De Zuivering 36

Keurige transactie

Coco

Helemaal top

SterSterSterSterLege ster

Volgens afspraak geleverd en in de beschreven staat.

Louis Jacobs

Richard Witt