Marco
Goede service
Top geregeld! Snelle bezorging, alles in orde, goede kwaliteit.
Snel geleverd en top producten.
Top
Super! Zeer meedenkend en klantvriendelijk!
Snel opgestuurd
Snelle levering, de volgende dag! Telefoon ziet er als nieuw uit! En werkt uitstekend! Accu percentage is wat minder 86%.
Slecht
Prima instructies
Ik heb mijn pakket niet eens ontvangen.
Fijne samenwerking en vlotte verzending
Heel fijn bedrijf. Telefoon is als nieuw, en toch heel betaalbaar. De communicatie verliep ook heel goed
De Apple Watch 7 45mm die ik had gekocht is in een goede conditie en werkt net alsof het nieuw is. Ik moest wel een lader kopen. Want ik kreeg die niet bij bij de aankoop.
Geweldig
Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service
Top geregeld! Snelle bezorging, alles in orde, goede kwaliteit.
Snel geleverd en top producten.
Top
Super! Zeer meedenkend en klantvriendelijk!
Snel opgestuurd
Slecht
Prima instructies
Ik heb mijn pakket niet eens ontvangen.
Fijne samenwerking en vlotte verzending
Geweldig