9 /10

checkbox96% beveelt Fixje aan!

Anouk

Oké

NP

Kwaliteitsproducten men snelle levering

onno nieuwpoort

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering ,alleen helaas tijdens het losmaken van een torx schroef werd ie dol.Missie mislukt,geen batterij vervangen.

Top bedrijf. Levert constant kwaliteit, of het nou om reserve onderdelen of batterij voor Macbook, of refurbished iPhone gaat. Al jaren een tevreden klant van Fixje

Isolde Jagersma

Uitstekend. Beveel het vaak aan. Betrouwbaar en correct.

Harry Litz

Prettige ervaring

Fred Titulaer

Top

koper

Leverancier Fixje

Jaco Vos

Goede service, zelfs bij een product dat defect geleverd werd. Vaker aankopen gedaan, en blijft geweldig.

Albert Gosseling

snelle levering

Wiel Rutten

SterSterSterSterLege ster

deskundige ploeg. altijd bereid te helpen.

Said Osman

Dat is goed

Eliane Neuteboom

Ik heb de iPhone 15 besteld. De telefoon kwam in een prachtig verzorgd doosje binnen. Heb 'm nu een week en ben er enorm blij mee. Hij is onwijs snel, er is geen krasje te spotten en hij doet het zoals je verwacht dat een gloednieuwe telefoon het doet.

H STRUYCKEN

Snelle en correcte afhandeling

Peter Hanssens

Snelle levering en exact als beschreven

Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 oktober 2015

Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje (voorheen: FixjeiPhone) is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De Zuivering 36

Kwaliteitsproducten men snelle levering

onno nieuwpoort

SterSterSterHalve sterLege ster

Isolde Jagersma

Uitstekend. Beveel het vaak aan. Betrouwbaar en correct.

Harry Litz

Albert Gosseling

snelle levering

Wiel Rutten

SterSterSterSterLege ster

deskundige ploeg. altijd bereid te helpen.

Said Osman

Dat is goed