9 /10

checkbox96% beveelt Fixje aan!

Violeta Antigua Diaz

Goed met een mooi en netjes toestel.

Leo Pauwels

Het juiste onderdeel heel snel geleverd.

Resi Van Kalleveen

Prima, Perfect

Manu Coulier

Perfecte service, en ze hebben het nodige materiaal.

Arjan van der Wel

Zeer blij met een mooie IPhone 15pro. De telefoon wed snel geleverd en was goed verpakt. Tevens was deze telefoon in een goede staat zoals beschreven bij de aankoop!

linda mulder

Super

Jelmar Kole

Andries van Berkum

SterSterSterHalve sterLege ster

Pakketje heeft er helaas een week over gedaan, maar is denk ik niet de schuld van Fixje. Daarom had ik de onderdelen al ergens ander gehaald...

Joffrey Schmeltz

Aanrader

Tygo Gerritsen

Super. Wat een fijne service en hulp bij het oplossen van een ontstane uitdaging met het geleverde scherm.

Anja Kok

SterSterSterSterLege ster

Duurde even voordat ik de telefoon had. Telefoon is zoals omschreven.

Timo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Erg matig, weinig tot geen contact, weekend onbereikbaar.

Jozef Stoop

Gemakkelijk zelf voor de eerste keer batterij van mijn Iphone 7 vervangen door het volgen van het filmpje op de site. Duidelijk uitleg hoe en wat men nodig heeft.

stijn temmerman

Zeer goed, snelle en correcte kantenservice !

Lyudmyla Kartseva

Prima!

Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 oktober 2015

Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje (voorheen: FixjeiPhone) is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De Zuivering 36

7671 SP Vriezenveen

Violeta Antigua Diaz

Goed met een mooi en netjes toestel.

Leo Pauwels

Het juiste onderdeel heel snel geleverd.

Resi Van Kalleveen

Prima, Perfect

Manu Coulier

Perfecte service, en ze hebben het nodige materiaal.

Arjan van der Wel

Aanrader

Tygo Gerritsen

Anja Kok

SterSterSterSterLege ster

Duurde even voordat ik de telefoon had. Telefoon is zoals omschreven.

Timo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Erg matig, weinig tot geen contact, weekend onbereikbaar.

Jozef Stoop

stijn temmerman

Zeer goed, snelle en correcte kantenservice !

Lyudmyla Kartseva

Prima!