Violeta Antigua Diaz
Goed met een mooi en netjes toestel.
Het juiste onderdeel heel snel geleverd.
Prima, Perfect
Perfecte service, en ze hebben het nodige materiaal.
Zeer blij met een mooie IPhone 15pro. De telefoon wed snel geleverd en was goed verpakt. Tevens was deze telefoon in een goede staat zoals beschreven bij de aankoop!
Super
Pakketje heeft er helaas een week over gedaan, maar is denk ik niet de schuld van Fixje. Daarom had ik de onderdelen al ergens ander gehaald...
Aanrader
Super. Wat een fijne service en hulp bij het oplossen van een ontstane uitdaging met het geleverde scherm.
Duurde even voordat ik de telefoon had. Telefoon is zoals omschreven.
Erg matig, weinig tot geen contact, weekend onbereikbaar.
Gemakkelijk zelf voor de eerste keer batterij van mijn Iphone 7 vervangen door het volgen van het filmpje op de site. Duidelijk uitleg hoe en wat men nodig heeft.
Zeer goed, snelle en correcte kantenservice !
Prima!
Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed met een mooi en netjes toestel.
Het juiste onderdeel heel snel geleverd.
Prima, Perfect
Perfecte service, en ze hebben het nodige materiaal.
Super
Aanrader
Duurde even voordat ik de telefoon had. Telefoon is zoals omschreven.
Erg matig, weinig tot geen contact, weekend onbereikbaar.
Zeer goed, snelle en correcte kantenservice !
Prima!
Fixje heeft de volgende resultaten bereikt: