Prima behandeling

SterSterSterSterLege ster

Als familie of vrienden naar een fysiotherapeut informeren

Ineke Isaak

Ik geef mijn fysiotherapeut Tom van Haarlem een 10. Hij is rustig, neemt echt de tijd om te luisteren en toont oprechte interesse. Zijn deskundigheid geeft vertrouwen en hij legt alles duidelijk uit. Dankzij zijn professionele aanpak voelde ik me op mijn gemak en ging ik met een goed gevoel naar de behandeling. Een fysiotherapeut die ik zeker zou aanbevelen.

Lia Van Nugteren

Alles is bespreekbaar, de kundigheid van de fysiotherapeut En dat je snel terug mag komen als de klacht weer aanwezig is

Mijn fysiotherapeut heeft echt goed geluisterd en mij verder geholpen. Ik heb de behandeling als echt positief ervaren.

AMJ van Hal-Voers

De 10 spreekt voor zich.

Er werd naar mijn klachten geluisterd. Daarop werd er uitgelegd hoe het kwam dat ik deze klachten had. En werd ik hiervoor behandeld en had oefening gedaan in de praktijk zodat ik deze thuis ook kon opvolgen.

Haar behandeling heeft een enorm verschil gemaakt ten opzichte van de eerste behandeling door de huisartsenpost van het ziekenhuis en mijn eigen huisarts. Met name door de op maat gemaakte en huidvriendelijke vingerspalk.

Goed luisteren is het halve werk. Sjoerd heeft dit goed opgepakt. In redelijk korte tijd weer van mijn pijn af geholpen.

Bas luistert en behandelt Heeft verstand van zaken Ben je in goede handen

/prima contact en behandeling en een goede bewegingstip meegekregen

Makkelijk bereikbaar Snel geholpen Nuchtere en doelgerichtte behandeling

prima fysiotherapeut

Bestede veel aandacht van mijn probleem heeft een goede behandeling gegeven wat ze ontdekte dat het uit mijn schouder kwam.

Luisterde goed naar mijn klachten. En na een paar behandelingen was ik van mijn klacht af.

FIT Krommenie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2017

FIT Krommenie

Dé praktijk voor Fysiotherapie.

Kleine Beer 132 - 134

FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 30 juni 2017

FIT Krommenie

Dé praktijk voor Fysiotherapie.

Kleine Beer 132 - 134

1562 VH Krommenie