Duidelijk, vriendelijk, vakbekwaam
Neemt je serieus, luistert goed, bespreekt en overlegt alles, fijn persoon maar vooral kundig
Staat zijn mannetje en weet waarover hij praat en geeft goede uitleg
Bij mensen met klachten aan de schouder.
Zeer betrokken en professioneel!
De manier van communiceren en duidelijke afspraken. Ook niet te lang van stof en als het klaar is en niet meer nodig dan eindigt het traject correct en juist
De aandacht en de rust die uitstraalde.
Je wordt serieus genomen, Goede uitleg wat hij gaat doen,
Bekend en weet precies wat te doen !!
Serieus genomen, aandacht, goede behandeling en oefeningen voor thuis
Ik voelde me snel op m'n gemak, deskundig, vriendelijk
De fysiotherapeut is een zeer aardige en meelevend persoon waarmee goed valt te praten en waarmee een goed traject kan worden vastgesteld.
prima therapeut
Goede en persoonlijke behandeling waar ik baat bij had.
FIT Krommenie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:

FIT Krommenie
Kleine Beer 132 - 134
1562 VH Krommenie
Duidelijk, vriendelijk, vakbekwaam
Staat zijn mannetje en weet waarover hij praat en geeft goede uitleg
Bij mensen met klachten aan de schouder.
Zeer betrokken en professioneel!
De aandacht en de rust die uitstraalde.
Je wordt serieus genomen, Goede uitleg wat hij gaat doen,
Bekend en weet precies wat te doen !!
Serieus genomen, aandacht, goede behandeling en oefeningen voor thuis
Ik voelde me snel op m'n gemak, deskundig, vriendelijk
prima therapeut
Goede en persoonlijke behandeling waar ik baat bij had.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:

FIT Krommenie