Holland Casino
- Sterke punten
- Snel
Duidelijk en makkelijk
positief
Wat voor service alles zelf gedaan op de site. Geen hulp.
Goed! maar 20% duurder dan bij andere bedrijven.
Mijn ervaring is altijd helemaal prima en positief. Totdat ik iets besteld via Paradigit. 19 maart kreeg ik van hen de bevestiging dat het product is besteld, 24 maart de bevestiging dat men verwacht dat het product rond 28 maart zou worden geleverd. Daarna volgde wekenlang en maandenlang nieuwe leverdata. Heel frustrerend. Heb daar veel over geklaagd en uiteindelijk is het product pas 14 mei geleverd! Dat vind ik echt onbehoorlijk, om maandenlang op een product te wachten. Ik zou daarom ook nooit meer iets via deze firma bestellen. Dat wil ik wel even meegeven.
Matig. Fiets promoten,m (super!), maar geen interesse aan veiliger fietsen en bijvoorbeeld fietshelm op geen manier. Blijkbaar gaat het alleen om verkoop en niet om het gezond en veilig als doel aan zich. Ook nul reactie op voorstellen of verzoeken. Teleurstellend.
Ben er binnen 2 minuten al klaar mee .......site
prima, mooi voordeel!
prima
Prima!
FiscFree® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FiscFree® heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk en makkelijk
positief
Wat voor service alles zelf gedaan op de site. Geen hulp.
Goed! maar 20% duurder dan bij andere bedrijven.
Ben er binnen 2 minuten al klaar mee .......site
prima, mooi voordeel!