9.3 /10

checkbox99% beveelt Majoor Bussum Urad en Wiro aan!

Geert Langerak

Super, netjes duidelijk en snel!

Niet

Bea Wiedenhoff

Prima spul om de best al oude witte leren bank een opknapbeurt te geven

Er valt niets aan te verbeteren. Eventueel een verpakking om de gebruikte spons apart in te bewaren

Edwin

Goed bedrijf, ken ik al jaren en maakt alle beloftes waar.

Niets op aan te merken.

R.Th.H.M Rutten

Geweldig spul supr

Hollaar

Correcte leverantie

???

Ineke Spaaij

Het product werd super snel geleverd. Ik heb het meteen geprobeerd op mijn leren bikerjack. Het is een fluitje van een cent om het vet aan te brengen en mijn kale jas is weer als nieuw. Ik zou het iedereen aanbevelen. Groet Ineke

Antwoord Majoor Bussum Urad en Wiro

Goedemorgen Ineke, Fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw review en aanbeveling! Een mooie dag, Fulco

Jannie Wien

Geweldige service, had een kapotte deksel, probleem werd gelijk opgelost.

Annelies de Graaf

Website is goed overzichtelijk

Heleen De Jong

Prima, vlotte service en levering

Jose Bours

Snelle verzending, spontane reacties, kortom een fijn bedrijf om bij te bestellen!

Goede wijn behoeft geen krans 😉

Antwoord Majoor Bussum Urad en Wiro

Hi Jose, fijn om te horen en hartstikke bedankt. Een mooie dag Fulco.

Carla de Feijter

SterSterSterLege sterLege ster

al jaren trouwe klant voor jullie leeronderhoud

helaas zit er nu geen bedrukking meer op de pot, dit vinden wij heel jammer. Ik wilde dit ook kado doen aan bekenden, maar zo weten ze niet eens wat er in zit.

Antwoord Majoor Bussum Urad en Wiro

Hi Carla, Oeps dat is vervelend en een domme vergissing van ons. Als u contact opneemt met mij ( Fulco ) via info@majoorbussum.nl , dan sturen wij uw kennis gratis een pot van 200 ml. met zoals het hoort de normale etikettering. Welgemeende excuses. Had niet mogen gebeuren! Vriendelijke groet Fulco.

Rero

Snel verzonden en goed verpakt

Beperkt aantal producten waardoor je snel verzendkosten bij moet betalen

Edo Meerloo

Goed advies gegeven, veel expertise in huis

A C Reppel

Moet nog ondervinden. Heb het in het verleden is bij Sail IJmuiden. Wij gebruikten het vroeger voor patrijspoorten van onze oude sleepboot. Nu heb ik een antieke bloempot op voet gebruikt. Ging prima, maar armen werken niet zo goed meer. Mijn kinderen hebben nu die boot dus ,en zijn druk met onderhoud. Daarna zijn de patrijspoorten aan de beurt. Wel een glimmende gootsteen. Verder nog veel te poetsen,mijn deed altijd, die is er helaas niet meer. Grt A C

Denk dat het prima is.

Antwoord Majoor Bussum Urad en Wiro

Hi Anna, Bedankt voor de mooie review. Vroeger al gebruikt en nu weer ermee aan de slag. Geweldig om te lezen en mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag van u. Fijne dag Fulco.

Hetty Post

Netjes verpakt op tijd geleverd

Ga zo door

Majoor Bussum Urad en Wiro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Majoor Bussum Urad en Wiro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 januari 2015

Majoor Bussum Urad en Wiro

Majoor Bussum Urad en Wiro. Reeds 50 jaar importeur van de kwaliteitsproducten zoals Urad zelfglanzende leercreme #UradLeercreme ) en Wiro universele reiniger #WiroZeepsteen ). Onze lijfspreuk: "Klanten helpen, zoals wijzelf graag geholpen willen worden" Onze producten zijn gekozen om hun natuurlijke ingrediënten, gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit.

Nijverheidswerf 34

1402 BW Bussum

Geert Langerak

Super, netjes duidelijk en snel!

Niet

Bea Wiedenhoff

Prima spul om de best al oude witte leren bank een opknapbeurt te geven

Edwin

Goed bedrijf, ken ik al jaren en maakt alle beloftes waar.

Niets op aan te merken.

R.Th.H.M Rutten

Geweldig spul supr

Hollaar

Correcte leverantie

???

Ineke Spaaij

Jannie Wien

Geweldige service, had een kapotte deksel, probleem werd gelijk opgelost.

Annelies de Graaf

Website is goed overzichtelijk

Heleen De Jong

Prima, vlotte service en levering

Jose Bours

Goede wijn behoeft geen krans 😉

Antwoord Majoor Bussum Urad en Wiro

Hi Jose, fijn om te horen en hartstikke bedankt. Een mooie dag Fulco.

Carla de Feijter

SterSterSterLege sterLege ster