VP
- Product of service:
- FL
100% beveelt Financial Lease Partner aan!
Altijd fijne communicatie
Zeer prettig verloop van de procedure, en korte lijnen als je contact zoekt!
Zeer goed geregeld, ze zitten er echt boven op om met alles zo snel mogelijk door te pakken!
De communicatie was professioneel en vriendelijk en het proces verliep snel en overzichtelijk
Wij van Motorway Exclusive werken nu een tijd samen met Financial Lease en dat bevalt heel goed. - Ze zijn altijd snel met schakelen en terugkoppelen - Ze denken echt mee in oplossingen, ook als een dossier net wat lastiger is - En wat wij ook waarderen, ze leveren af en toe ook gewoon goede klanten aan Kortom, fijne partij om mee samen te werken. Wij zijn blij met dit bedrijf en zetten de samenwerking graag voort.
Snel en goed
Top
Goed en duidelijke samenwerking
Zoals eerdere keren is de verwerking prima verlopen, we hopen dan ook in de nabije toekomst veel zaken te kunnen doen met elkaar.
Zeer prettig. Goede communicatie, vriendelijk en snappen het spelletje.
hele vriendelijke en zeer snelle afwikkeling
Super geregeld ! Alles conform afspraak
Snelle en correctie afhandeling elke keer weer. Als Partner dik tevreden over de werkwijze.
Top; super snel geregeld
super geregeld allemaal
Financial Lease Partner verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Financial Lease Partner heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd fijne communicatie
Zeer prettig verloop van de procedure, en korte lijnen als je contact zoekt!
Snel en goed
Top
Goed en duidelijke samenwerking
Zeer prettig. Goede communicatie, vriendelijk en snappen het spelletje.
hele vriendelijke en zeer snelle afwikkeling
Super geregeld ! Alles conform afspraak