Mehmet Ozdogan
Had binnen 2 dagen mijn nieuwe auto zo snel zijn de jongens en zeker Tom die was echt snel met alles
99% beveelt Financial Lease For You aan!
Super goed altijd snel behulpzaam en duidelijk
Top geholpen door Hamza dikke 10
cHier is een aangepaste versie van de review inclusief "tweede keer ook bij": Dit is mijn tweede keer dat ik hier helpend ben geweest, en ook nu ben ik zeer tevreden. De service was snel, vriendelijk en meedenkend. Ze hebben mijn vragen goed beantwoord en ik voel me altijd goed geholpen. Zeker een aanrader! Normaals dank.
snel, altijd bereikbaar. en duidelijk
Heel goed!
Top! Werk altijd met hun samen
Super vriendelijk, vast contactpersoon. Werkt zeer prettig.
Positief
Goed ervaring en goed bereikbaar
Een goede communicatie. Denken met je mee . Ook kijken ze wel offerte beter bij je past en goed koper voor je is. Geen wurg contract, alles is overzichtelijk en duidelijk ook als je naar de dealer gaat. Na mijn ervaring als ondernemer raad ik hun zeker aan
Transparant, eerlijk, snel, professioneel
Top!
Top !
Zeer fijne ervaring
Financial Lease For You verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Financial Lease For You heeft de volgende resultaten bereikt:
Top geholpen door Hamza dikke 10
snel, altijd bereikbaar. en duidelijk
Heel goed!
Top! Werk altijd met hun samen
Super vriendelijk, vast contactpersoon. Werkt zeer prettig.
Positief
Goed ervaring en goed bereikbaar