Alexander Uijthoven
- Nadere toelichting:
- Prima verzorgd
Duidelijke website en goede snelle service
Snelle levering; minpunt: voordeelpakket
Sorry geen pluspunt, jaren geleden goede filters en nu steeds dunner en dunner en dit keer ook korter/ kleiner echt niet leuk!
Verkeerde voorlichting over het product waar door ik nu verkeerde filters heb gekocht.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk
Makkelijk te vinden
veel keus en snelle levering
Handig bestellen
snelle levering, alleen jammer dat er maar 2 kleine klitte bandjes bij zijn
in 1 keer de goede filters voor mijn ventilatiesysteem
Bij vraag over product, goede beantwoording.
De zeer goede communicatie en klantvriendelijkheid
Snelle levering goede kwaliteit
Filterman.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Filterman.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
veel keus en snelle levering
Handig bestellen
snelle levering, alleen jammer dat er maar 2 kleine klitte bandjes bij zijn
in 1 keer de goede filters voor mijn ventilatiesysteem
Bij vraag over product, goede beantwoording.
De zeer goede communicatie en klantvriendelijkheid
Snelle levering goede kwaliteit