Snelle service voor een goede prijs.
Deskundig, snel en goed ingericht voor wat wordt geadverteerd
Zeer klantvriendelijk en informatief
Ik was erg onzeker of onze oude trouwfilm op Betamax nog gedigitaliseerd zou kunnen worden. De heer Tomeij stond mij vriendelijk te woord en legde dingen uit die ik niet wist. Zoals b.v. het gebruik...
De rustige en duidelijke informatie en de snelheid van werken. Voor we het wisten kregen we de digitale films via WeTransfer.
De heer Tomeij nam rustig de tijd om de mogelijkheden uit te leggen. Hij maakte het verhaal over het resultaat niet mooier dan het zou kunnen worden. We zijn heel tevreden over het resultaat en...
Expertise, vriendelijkheid van de heer Tomeij, snelheid van werken.
Wat ze beloven doen ze
Prima kwaliteit
Snel en professioneel gewerkt om een flinke stapel negatieven om te zetten naar digitale foto´s
Fijn om steeds via WeTransfer alvast gedeeltes te ontvangen. En dit zonder dat er nog maar iets was aanbetaald. Wat een vertrouwen!
De eerste opdracht duurde erg lang door drukte. De tweede opdracht was beduidend sneller klaar. De kwaliteit van de scan is prima.
Uitstekens
Professioneel, meedenkend en voordelig
Bijzonder professionele en snelle overzetting van mijn mini-DV's en 8 mm cassetjes naar MP4!
Snelle dienstverlening, verzending van de bestanden via We Transfer, aangenaam contact