Richard Wolting
- Sterke punten
- Snelle levering zoals beloofd
96% beveelt Fietszitjesonline.nl aan!
Prima website
Snelle levering goed product
Goede vlotte levering. Top
Communicatie slecht. Ivm niet terug bellen
Goedemiddag, op 21 mei heb ik een bestelling gedaan maar het fietsstoeltje is nog steeds niet binnen en ik heb het met spoed nodig want ik kan nu geen kant op met mijn baby. De track en trace is ook niet in te vullen omdat je dan wordt doorverwezen naar een Duitse dpd site. Ik koos jullie juist vanwege de snelle bezorging… hoe zit dit precies en wanneer kan ik het verwachten?
Uitstekend
SUPER !!!
supersnelle levering!!
Snelle service. Binnen 24 uur in huis
ruim aanbod, scherpe acties en zeer snelle verzending.
Snel geleverd. Productinformatie is echter te gebrekkig. Het fietszitje zou zogenaamd op elke gemiddelde fiets moeten passen. Tot zover heb ik maarliefst 3 fietsen uitgeprobeerd en het zitje past nergens op. Het zijn gewoon hele doorsnee Nederlandse fietsen.
Makkelijk te bestellen
Correct en snelle levering
Fietszitjesonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietszitjesonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
SUPER !!!
supersnelle levering!!
Snelle service. Binnen 24 uur in huis
ruim aanbod, scherpe acties en zeer snelle verzending.
Makkelijk te bestellen
Correct en snelle levering