Ruut
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Ze hebben er verstand van
- Product of service:
- Hoefijzerslot
Snel en perfect
Slechte retour wijze. Eerder 2 sloten gekocht en erg tevreden. Nu een zadeltasje gekocht wat niet past, heeft mij zelf €8,75 gekost om retour te sturen. Schandalig is dat!
Duidelijke website snel geleverd. Helaas past dit slot niet op mijn fiets. Slot is 9,5 cm afstand tussen de bevestigingspunten. Fiets is 10 cm
Slot besteld en op tijd ontvangen. Tussentijds gebeld omdat ik geen tracé en track had ontvangen. Na een telefoontje was het opgelost.
Goede service! Ik had verkeerde bezorgadres ingevoerd. Daarna hadden ze zelf contact opgenomen en nogmaals verzonden. Binnen dag was het binnen.
SUPER
Snelle en goede levering, keurig verpakt en scherp qua prijs!
Alles in orde ontvangen. Maar uw vervoersmaatschappij heeft niet eens aangebeld, hoewel we thuis waren.
Goed!
Zeer goede ervaring. Na bestelling werd direct gereageerd. De volgende dag had ik het slot binnen. Goede communicatie ook via post.nl
prima
Fietsslot.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietsslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en perfect
SUPER
Snelle en goede levering, keurig verpakt en scherp qua prijs!
Goed!
prima