Bram nooteboom
- Slot
Alles ok.
Fietsslot.nl
Prima!
Uitstekende service en kwaliteit! Ik heb onlangs een fietsslot besteld via Fietsslot.nl en ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. De website is overzichtelijk en maakt het makkelijk om het juiste slot te vinden, er is duidelijke informatie over de beveiligingsniveaus en de verschillen tussen merken. Mijn bestelling werd snel geleverd (de volgende dag al in huis!) en netjes verpakt. Het slot zelf voelt stevig en betrouwbaar aan, precies wat ik zocht om mijn e-bike veilig te kunnen parkeren. Kortom: betrouwbare webshop, topkwaliteit producten en snelle levering. Ik bestel hier zeker weer als ik iets voor mijn fiets nodig heb! 🚲🔒
Top
grote collectie, snelle afhandeling
Heel goed nette service geleverd volgens afspraak
Gelijksluitende sloten worden effectief op bestelling specifiek met de juiste keycode aangemaakt
Top bedrijf!
Snelle levering en fijn dat de bestelling bij Fietsslot.nl en Fietstas.nl gecombineerd konden worden. De volgende dag de teveel betaalde verzendkosten al weer retour op de rekening. Heel leuke kinderfietstas/ rugzakje. Prima simpel kabelslot.
goed!
Quick ‘n dirty smerig goed
topservice : snel besteld is snel in huis !
Fietsslot.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietsslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed nette service geleverd volgens afspraak
Top bedrijf!
goed!
Quick ‘n dirty smerig goed
topservice : snel besteld is snel in huis !
Fietsslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt: