J. R. Verheij
- Sterke punten
- kwaliteit, snelle levering
Snel en goed
Overzichtelijke site met degelijke matrialen.
Verschrikkelijk
prima
Gebruiksvriendelijke site en groot assortiment van producten
Scherpe prijs, veel op voorraad, voor 15u besteld zelfde dag verzonden klopt wel niet maar hoeft ook niet voor mij. Zet dat dan alleen niet op je site...
Bestelling nog niet ontvangen na 4 dagen
Snelle levering en product conform specificatie
Alles werd perfect geleverd.
Goede en snelle levering. Helaas een slechte binnenband ontvangen die al binnen een week op twee plaatsen een lek had. Maar daar kan fietsonline niet echt wat aan doen.
1 keer iets besteld, niet toegekomen. Traag antwoord op mail.
Ik heb nog geen idee, ze hebben een verkeerd product geleverd. Ik had een V20 motor met zwarte kabel besteld maar ze hebben er een met een rode kabel gestuurd. Ik heb daar gisteren een retour aanvraag voor gedaan. Dus hoop dat ze dat zo snel als mogelijk regelen.
prima, snelle leverring
Zeer betrouwbaar, snel en een goede after sales
Fietsonline.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietsonline.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Fietsonline.com
Noordersluisweg 40
8243PR Lelystad
Snel en goed
Overzichtelijke site met degelijke matrialen.
Verschrikkelijk
prima
Gebruiksvriendelijke site en groot assortiment van producten
Bestelling nog niet ontvangen na 4 dagen
Snelle levering en product conform specificatie
Alles werd perfect geleverd.
1 keer iets besteld, niet toegekomen. Traag antwoord op mail.
prima, snelle leverring
Zeer betrouwbaar, snel en een goede after sales