Jean.kersbergen@telenet.be
- Sterke punten
- Snel
Snelle levering nette prijzen
Alles is zeer vlug gegaan. Ik ben zeer blij. Bedankt!
Kwaliteit producten en prima service
BInnen en buienbanden besteld
snelle levering van de juiste producten
Erg goed
Top, alles goed geregeld
Ik heb fietsband besteld bij Fietsbandonline.nl en ik kreeg e-mail van andere bedrijf.
Alles is super snel en goed verlopen. Het product is ook goed. Ook goede uitleg(specificatie) van de producten. En snelle levering:)
Super service, snel en goede kwaliteit
Goedkoop en snel geleverd
Prima service, snelle levering
Vlotte verwerking van het order. Goede en correcte info.
Fietsbandonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietsbandonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fietsbandonline.nl
Apolloweg 220
8239 DB Lelystad
Snelle levering nette prijzen
Alles is zeer vlug gegaan. Ik ben zeer blij. Bedankt!
Kwaliteit producten en prima service
BInnen en buienbanden besteld
snelle levering van de juiste producten
Erg goed
Top, alles goed geregeld
Super service, snel en goede kwaliteit
Goedkoop en snel geleverd
Prima service, snelle levering
Vlotte verwerking van het order. Goede en correcte info.
Fietsbandonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fietsbandonline.nl