Van de Griendt
super aardige medewerkers altijd, zowel aan de telefoon als aan huis, erg prettig, groeten martijn
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
Bij vraag hoe ik wilde betalen - per automatische incasso of factuur - vertelde monteur niet dat er 7 euro aan factuurkosten is... Verder overigens duidelijke uitleg over de situatie.
Qua monteur geen klachten. Dat is prima gegaan, maar ik vind wel dat jullie naar de klanten duidelijk moeten maken dat de monteur dus zijn werkschoenen aan moet houden! Wij hebben boven overal vloerbedekking en ik vroeg dus of de monteur de schoenen uit wilde doen, maar dat mocht dus niet vanwege de veiligheid. Dit snap ik volkomen, maar was wel teleurgesteld, want we waren hier niet van op de hoogte en stel dat het kei hard regende dan had ik de monteur echt niet naar boven laten gaan, dus ik vind dat dit naar de klant gecommuniceerd moet worden in de mail met het maken van de afspraak en misschien een tip voor jullie: Laat de monteur dan binnen werkschoenen aan doen en blijf die ook voor binnen gebruiken dan is alles netjes opgelost voor de klant en voor de veiligheid van de monteur, want hoesjes mochten ook al niet om de schoenen heen. Tip, doe hier iets mee.
Aardige monteur en leerling, vonden het niet erg dat ik erbij bleef. Gaven goed uitleg.
Goede ervaring
Deskundige monteur. Alle zegen heeft hij van mij in zijn carrière.
Monteur netjes, voorkomend en deskundig.
De afspraak, de afgesproken tijd, de kennis en beleefdheid waren prima in orde. Wat er allemaal gaat gebeuren op basis van de offerte voor een nieuwe installatie en de uitvoering daarvan gaan we zien.
Hele goede service
Verwarringsproblemen? Feenstra nemen
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Netjes gewerkt.
Goede service, kundige monteur
Kachel geheel ontregeld na het onderhoud
Feenstra onderhoud en service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring
Deskundige monteur. Alle zegen heeft hij van mij in zijn carrière.
Monteur netjes, voorkomend en deskundig.
Hele goede service
Verwarringsproblemen? Feenstra nemen