8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!

RAN

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

In een van de reviews lees ik dat Feenstra altijd na onderhoud nog een keer terug moet komen. Het lijkt waar. Na onderhoud aan de mechanische ventilatie is deze direct defect. Het maken van een afspraak kan pas drie weken later. Toch nog maar een keer contact gezocht en toen kon het na tien dagen. Gezien er meerdere ruimtes zijn die niet op een andere manier te ventileren zijn aangegeven dit niet acceptabel te vinden. Zelf het probleem creëren maar niet direct of op korte termijn voor eren oplossing zorgen. Slechte service en dienstverlening.

Gawlak

SterSterSterHalve sterLege ster

On the website there is an info that they will make a contact with you in 2 working days - in real life it was more than one month and the appointment for check up in the next 3 months - crazy waiting time.

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vind het vreemd dat ik op dit moment geen abonnement bij jullie kan afsluiten, terwijl er tijdens het maken van een afspraak duidelijk was afgesproken dat dit mogelijk zou zijn.

Draaijer

Goede ervaring met Feenstra Verwarming. Ook de monteur deed zijn werk naar behoren. Zeer vriendelijk.

anonymous

Ging om onderhoud. Mag toch aannemen dat monteur deskundig is als onderhoud 1x in 2 jaar uitgevoerd wordt.

vriendelijke deskundige monteur

Lardenoye

Ik kan feenstra voor iedereen aanbevelen

Lund

Vriendelijke jonge monteur. Kreeg uitleg wat hij aan het doen was.

Morais

SterSterSterHalve sterLege ster

De monteur heeft vanaf het moment van binnenkomst in het Turks aan de telefoon gezeten. Ging “even” wat pakken en bleef een minuut of 10 weg. Op zijn kennis geen opmerkingen dat kan ik niet. Maar het telefoneren vond ik onprofessioneel

Colonna

Zoals altijd zeer tevreden👍🏽👍🏽

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wat een K firma. Ze moeten ALTIJD minimaal 1* terugkomen na onderhoud of een storing. Afgelopen weken 2* hier geweest, en nu weer een lekkage. Waardeloze service en kwaliteit voor een duur onderhoudscontract.

Tevreden.

Woudenberg

Feenstra is een prettig, betrouwbaar en deskundig bedrijf!

Willemsen

Fijne service

anonymous

Complimenten voor de monteur. Heel vriendelijk en netjes gewerkt.

Feenstra onderhoud en service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2016

Feenstra onderhoud en service

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

vriendelijke deskundige monteur

Lardenoye

Ik kan feenstra voor iedereen aanbevelen

Lund

Vriendelijke jonge monteur. Kreeg uitleg wat hij aan het doen was.

Morais

Colonna

Zoals altijd zeer tevreden👍🏽👍🏽

SterSterLege sterLege sterLege ster

Tevreden.

Woudenberg

Feenstra is een prettig, betrouwbaar en deskundig bedrijf!

Willemsen

Fijne service

anonymous

Complimenten voor de monteur. Heel vriendelijk en netjes gewerkt.

Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10