Vermaas
👍🏻👍🏻👍🏻
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!
Een heel tevreden klant al jaren
Net bedrijf, en heeft nette mensen in dienst.Geeft nuttige infomatie, werken netjes. Laten de werkplek netjes achter
Was prima, aardige en vrolijke onderhoudsmonteurs, netjes gewerkt.
stommiteit, door mijzelf veroorzaakt, werd snel en serieus opgelost. we hebben net niet samen gelachen over de "storing"
ATAG equipment not working
zonder problemen, snel en overzichtelijk
Monteur was 45 minuten te laat en Feenstra (monteur ofplanning) heeft hierover geen contact opgenomen. Planning was tussen 7:30-10:00. Zelf gebeld maar geen zicht op planning. Monteur bleek verder mijn mobiele number niet te hebben waardoor hij zelf niet kon bellen. Vervelend omdat mijn verder dagplanning in het gedrang is gekomen. Advies altijd bellen bij vertraging. Werk kan tegenzitten dat begrijp ik maar geen contact opnemen daar heb ik weinig begrip voor. Groet
Ik heb geen op of aanmerkingen op de hele organisatie van Feensfra ga zo door 👍👍👍
Deskundige medewerkers, komen afspraken na,
Na het plaatsen ve nieuwe ketel hadden wij lekkage bij de dakdoorvoer. Contact opgenomen en er werd een monteur geregeld. Helaas duurde het een aantal weken. De monteur zou in de middag komen, dus geregeld dat ik smiddags vrij kon zijn. De avond ervoor bericht: de monteur komt ineens smorgens. Savonds kon ik niks regelen voor het werk dus dezelfde ochtend nog halsoverkop,Op moeten regelen dat ik thuis kon blijven, zeer vervelend. Toen de monteur er was bleek de verkeerde monteur gestuurd te zijn aangezien het defect niet in de ketel zat maar in de dakdoorvoer. Dus monteur weer weg, dag vrij voor niks en weer wachten op een nieuwe afspraak met hopelijk nu wel de juiste monteur. Ondertussen lekt het dak uiteraard gewoon door...
goed, snel en duidelijk
Ik heb gisteren ook al een review ingevuld, de vraag van nu zal gaan over de reparatie van de mankementen die bij de onderhoudsbeurt zijn gevonden. Dinsdag heb ik ook een mail gestuurd omdat ik het niet eens was over de betaling daar kreeg ik een nietszeggend mailtje over terug. ( Dat de tweewegklep niet in het contract stond). Ik vind dat maar raar omdat de hele installatie door jullie is aangebracht en dat wij daar een huurcontract voor hebben. Meer uitleg zou fijn geweest zijn. Bovendien had ik ook gezegd dat ik het maar raar vond dat ik de volledige ( 75 euro) voorrijkosten moest betalen terwijl de monteur hier ook moest zijn om de brander te vervangen. ( die wel in het onderhoudscontract zat).Bovendien had de monteur mij van te voren niet gewaarschuwd dat er voorrijkosten gerekend zouden worden. De prijs van die tweewegklep had hij verteld maar toen ik daar later over na ging denken vond ik het raar dat die niet bij de normale installatie hoorde. Met vriendelijke groet, Marjan Trum- Ivens
De betreffende monteur was vakkundig in zijn uitleg en kwam goed over.
Geen opmerkingen
Feenstra onderhoud en service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:
Een heel tevreden klant al jaren
Was prima, aardige en vrolijke onderhoudsmonteurs, netjes gewerkt.
ATAG equipment not working
zonder problemen, snel en overzichtelijk
Deskundige medewerkers, komen afspraken na,
goed, snel en duidelijk
De betreffende monteur was vakkundig in zijn uitleg en kwam goed over.
Geen opmerkingen
Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt: