Van der Zwaal
We zijn altijd heel tevreden over de service en de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de monteurs.
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
wij bevelen de Fa. Feenstra sterk aan vanwege de duidelijke afspraken tijden de offerte traject en tijdens het installatie proces. De monteurs waren aardig en beleefd en zeer hulpvaardig met het verplaatsen van de spullen en de nazorg van de inregeling. Kortom een prima installateur
Bij de service afspraak was de monteur zeer vriendelijk en deskundig, waarbij de service monteur direct hielp bij het aanvragen van een offerte voor een nieuwe CV Ketel. De monteurs die de nieuwe CV ketel kwamen plaatsen waren wederom vriendelijk en deskundig en gaven een goed advies en duidelijke uitleg van de nieuwe ketel. Daarbij hebben ze de werkplek netjes achter gelaten. Al met al, ben ik een zeer tevreden klant.
Ketel keurig geplaatst, incl dakdoorvoer. Plaatsing van het kastje van de Honeywell T6 thermostaat op een rare plek, en bekabeling hangt los, lijkt me storingsgevoelig. Ook mijn opmerking over de PVC waterafvoer, die niet met beugels vastgezet is, deed hij af met: "het zit toch allemaal klem, meneer" Geen fijn gesprek.
Snel duidelijk en goede communicatie met Feenstra al meer dan 30 jaar klant naar alle tevredenheid
het aanvragen van een nieuwe huurketel (online) ging niet geheel vlekkeloos. Na het invullen van de aanvraag en het bijvoegen van alle gevraagde foto's kreeg ik toch telefonisch nog vragen. die kon ik niet beantwoorden omdat ik niet thuis was. verdere stappen van het proces gingen prima.
Goede vriendelijke monteurs die hard hebben doorgewerkt en alles hebben afgehandeld volgens afspraak.
Een topbedrijf met snelle handeling Dik tevreden
Het offerte en installatie traject verliep zeer goed. Alleen als de CV inbedrijf is, is een hinderlijke fluittoon hoorbaar.
Hele proces voor het vervangen van mijn ketel is gewoon in één keer goed doorlopen zonder gedoe of andere problemen. Precies zoals het hoort eigenlijk, maar dat lijkt tegenwoordig eerder uitzondering dan regel te zijn.
Vriendelijk en beleefd, vakkundig en duidelijk. Wat wil je nog meer?
Wij hebben een goede ervaring met Feenstra tot deskundigheid bij aanleg zonnepanelen en warmtepomp. De monteurs zijn vriendelijk en komen afspraken na.
De gemaakte afspraak kon bijna een week worden vervroegd(we zaten zonder ketel) wat erg prettig was n alles is in een middag geregeld
Bij plaatsing bleek er een gaslek in mijn woning. Tot 3 keer toe moest Feenstra komen met de ketel voordat gasleiding was hersteld. Geen probleem en geduld van Feenstra.
Feenstra is een zeer klantvriendelijk en klantgericht bedrijf waar je op kunt rekenen.
Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Een topbedrijf met snelle handeling Dik tevreden
Vriendelijk en beleefd, vakkundig en duidelijk. Wat wil je nog meer?
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt: