Scheuermann
Super goed
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!
Super goed
Ik wilde een nieuwe ketel als klant van Feenstra, ben prima geholpen, snel offerte en afspraak, deskundige monteur, alles naar tevredenheid.
top monteur!
Feenstra heeft geheel naar wens van de klant meegedacht en op correcte wijze een nieuwe Cv ketel geplaatst tegen een redelijke prijs.
Alles was prima
Erg vriendelijke monteurs en helpen je graag wel jammer dat het steeds een andere is en je steeds het probleem weer opnieuw uit moet leggen.
zeer goed
Teveel punten om op te noemen. En ze doen er toch niets mee.
Het enige wat niet werkte is digitaal offerte aanvraag invullen Dat heb ik 4x gedaan bij de 4de keer kreeg ik bericht dat het was gelukt
Top service en bekwaamheid
Top
Hele fijne goede service e,heel blij mee!
Goede service en snel nieuwe ketel geplaatst
Heel goede ervaringen zowel met Feenstra als met de uitvoerders van de werkzaamheden.
Prima bedrijf met deskundig personeel
Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
top monteur!
Alles was prima
zeer goed
Teveel punten om op te noemen. En ze doen er toch niets mee.
Top service en bekwaamheid
Top
Hele fijne goede service e,heel blij mee!
Goede service en snel nieuwe ketel geplaatst
Prima bedrijf met deskundig personeel