Suykerbuyk
alles super!!
91% beveelt Feenstra beveiliging aan!
Netjes gewerkt en deskundig
Vriendelijke medewerkers, zijn oplossings gericht bij melding van storing van hun producten.
Feceb
fijn bedrijf
Naar tevredenheid
kundig bedrijf
Ben al jaren tevreden alleen zijn ze gierig vroeg om een nieuwe afstand voor aan mijn sleutelbos na tig jaren klant te zijn moest eerst in beraad en toen ik hem kreeg moest ik een paar euro betalen dat is een afknapper.
Alles is echt prettig verlopen. In ons geval moest er veel op afstand besproken worden en niet op locatie. En ook dat ging voorspoedig. Plaatsing ging goed en secuur. zeer te vrede met de monteur die het alarm heeft geïnstalleerd.
Kevin is een uiterst deskundige en meedenkende monteur ,die goed luisterde en meedacht over mijn vragen. Prima man , prettig in de omgang, mag vaker komen als er wat met de installatie is.
Monteur is echt een goede ervarend man die bij ons is geweest.
Reeds vermeld
N.v.t.
Prima service en goede en nette uitleg van monteur.
Feenstra had, toen we dringend beveliging van ons pand moesten hebben, binnen 48 uren een systeem aangelegd. We waren zeer content met hun snelheid van handelen.
Feenstra beveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes gewerkt en deskundig
Feceb
fijn bedrijf
Naar tevredenheid
kundig bedrijf
Monteur is echt een goede ervarend man die bij ons is geweest.
Reeds vermeld
N.v.t.
Prima service en goede en nette uitleg van monteur.
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt: