anonymous
Onderhoud via woningbouw gehad, netjes afgehandeld en op tijd
84% beveelt Feenstra Ventilatie aan!
In het algemeen goed.
Aan te bevelen
Goed service
Feenstra houdt zich aan zijn afspraak! Geweldige service en vriendelijke mensen die de reperatie keurig hebben afgemaakt! Bedankt!
heb ingevuld hoe het was voldoende
Prima bedrijf, inhoudelijk niks op aan te merken. Interne communicatie kan beter.
Geweldig
Fijne werknemers die ook nog eens trots zijn op hun werkgever en collega's
Slecht aspraak
Mijn ervaring is slecht. 1 x niemand geweest, 2 x iemand geweest en nog niet opgelost. Moet zelf vaak bellen. Er wordt geen verwachting meegegeven. Nee, ik raad dit helemaal niemand aan. Belachelijk bedrijf dit. De volgende keer schakel ik zelf iemand in en stuur de rekening naar de woningbouw.
Zie mijn eerder commentaar
Geen beter voor Feenstra
De monteur is geweest hij zat meer te bellen dan naar het probleem, En als hij iets deed had hij geen zin om zijn handen te laten wapperen en als hij het onderdeel moest bestellen dan nam hij geen contact op je moet zelf er achteraan gaan en als je medewerker krijg te spreken die weten niets waar je het over hebt dat noem ik fucked up service
Zeer tevreden over deze moteur👍
Feenstra Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
In het algemeen goed.