8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Feenstra onderhoud en service aan!

Frans van Orden

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voor de montage van een nieuwe warmtepomp ter vervanging van huidige combiketel kwam er iemand kijken en opnemen wat er allemaal moet gebeuren in de verwarming ruimte. De diverse foto’s zijn toen gemaakt. De offerte gekregen en heb toen groen licht gegeven voor installatie. 2 monteurs zijn een half uur geweest en zijn toen weer vertrokken omdat in de ruimte asbest zou zijn. Klaarblijkelijk is dat niet gezien bij het opnemen van de werkzaamheden en al die jaren dat ze voor onderhoud kwamen. In goed overleg de installatie geannuleerd. Twee dagen later kreeg ik de rekening voor installatie. Wat een geldwolven. Communicatie van 0.0. Ook werd er met een incasso geld afgeschreven voor de huur van een combi ketel. Vreemd want ik heb een koop ketel. Administratie van amateurs.

Niet ontdekt

Wiersema

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geen woorden voor. Onvolledige informatie gevend en tijdens storing het probleem bij de klant neerleggen.

Korfage - Douma

Ik ben zeer goed tevreden ! De telefoniste zeer vriendelijk ook ivm met een afspraak die verplaatst moest worden !!!!

Aardenburg

SterSterSterLege sterLege ster

Ben zeer tevreden over het bedrijf maar helemaal niet tevreden over de laatste monteur erg bod en slechte uitleg van het gene wat hij gedaan had. dit zijn wij niet gewend omdat eerdere monteurs veel netter en in uitleg zeer goed waren. met vriendelijke groet Ben Aardenburg

SterSterSterHalve sterLege ster

Werken netjes, zijn beleefd, en geven advies, prima zo.

goede communicatie

SterSterSterHalve sterLege ster

Monteur heeft niks gedaan. Vorige keer heeft de monteur een balkje losgeschroeft zodat hij er beter bij kon. Deze monteur zei "ben geen timmerman" en vertrok weer. Klantvriendelijk? Nope!

Hietbrink

Op tijd Kundig Snel ver holpen Vriendelijk Adres moet zijn 6a

Middelhuis

Snel en goed geholpen

Furst

SterSterSterSterLege ster

monteur maakte een bekwame indruk was vriendelijk wel gehaast.

Knol

De - tot nu toe goed werkende - verwarming deed het niet, nadat een monteur enige tijd geleden onderhoud was langsgekomen. Vervolgens kwam er een monteur, drukte op een knop en daarna deed de verwarming het weer. Hij bracht wel een kwartier arbeidsloon in rekening.....

anonymous

De eerste monteur wilde de werkzaamheden niet over de wasmachine heen doen en dus moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden helaas. Het ging om een onderhoud afspraak dus van een probleem was geen sprake. 2de monteur was zo klaar en werkte keurig en naar tevredenheid

Le Duc

Enkel het bosje bloemen bij binnenkomt ontbrak.

Den Bouw

Al 25 jaar klant bij Feenstra, prima service!

anonymous

Fijne vent! En goede adviezen!

Feenstra onderhoud en service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2016

Feenstra onderhoud en service

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

Korfage - Douma

Aardenburg

SterSterSterLege sterLege ster

SterSterSterHalve sterLege ster

Werken netjes, zijn beleefd, en geven advies, prima zo.

goede communicatie

Hietbrink

Op tijd Kundig Snel ver holpen Vriendelijk Adres moet zijn 6a

Middelhuis

Snel en goed geholpen

Furst

SterSterSterSterLege ster

monteur maakte een bekwame indruk was vriendelijk wel gehaast.

Knol

Le Duc

Enkel het bosje bloemen bij binnenkomt ontbrak.

Den Bouw

Al 25 jaar klant bij Feenstra, prima service!

anonymous

Fijne vent! En goede adviezen!

Feenstra onderhoud en service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10