8.5 /10

checkbox93% beveelt Feenstra montage van ketels aan!

Bel

Feenstra onderscheidt zich door een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zeer deskundige en klantvriendelijke monteurs.

Poulain

Zeer goede monteurs.zijn heel vriendelijk en werken snel.

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas kwamen er monteurs langs die totaal niet netjes of zorgvuldig werkten. In plaats daarvan was het vooral klagen en zuchten, en vroegen ze om hulp met sjouwen, terwijl ik zelf gewoon de wasmachine moest verplaatsen. De vulkraan is kapotgemaakt en dingen waarvoor ze wél waren ingehuurd — zoals het reinigen van de ventilatiekanalen en ventielen — zijn gewoon niet gedaan. Maar natuurlijk stond het wel op de factuur. Ondertussen is er wel een nieuwe ventilatiebox geplaatst, die nu dus op vieze kanalen is aangesloten. Ik weet dat Feenstra een groot bedrijf is en dat er ook echt goede monteurs rondlopen — dat heb ik eerder meegemaakt. Maar bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, MV-box en kanaalreiniging (best een flinke uitgave) was dit echt ver onder de maat. Misschien is een kleinere, lokale partij uiteindelijk toch een betere keuze.

Een goed bedrijf.

Lohman

Prima bedrijf

Smaak

Goede firma zowel offerte en plaatsing cv. Vakkundig en bekwaam personeel. Zeer tevreden!

M.p. Paardekooper

Ik moest al een tijd een nieuwe cv ketel aanschaffen en door de bekendheid bij mij van de Firma feenstra daar uit gekomen en geen seconde spijt van deze beslissing. Top bedrijf en top monteur die de ketel geplaatst heeft.

anonymous

Na offerteproces een snelle afspraak gehad. Bij de afspraak twee fijne monteur gehad bij plaatsing nieuwe CV die dit snel en vakkundig hebben geplaatst.

SterSterSterSterLege ster

Goed verlopen

Pier

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Begin december gebeld met een storing regelmatig geen warm water, cv doet het wel. Na anderhalve week komt een monteur, deze kan het niet oplossen (ook niet met contact Vaillant). Besloten een nieuwe ketel aan te schaffen (ketel is 15 jaar oud) zouden binnen 10 dagen een offerte en plaatsing datum krijgen, niet dus. Gebeld met Feenstra, na vele menu's doorworsteld te hebben krijg ik de melding: voice mail is niet ingeschakeld en de verbinding wordt verbroken, nogmaals geprobeerd: hetzelfde. Mail gestuurd, krijg nog dezelfde dag bericht terug met een plaatsingsdatum, alleen deze datum komt bij ons niet uit, het wordt 2 weken later. Hierbij aangegeven dat onze ketel wel een storing heeft. Nu wil het geval dat de ketel het anderhalve week voor de plaatsingsdatum het begeven heeft. Dus geen cv en warm water. Gemeld bij Feenstra, er komt nu wel een monteur dezelfde dag maar kan alleen niks aan de storing doen. We krijgen wel 2 elektrische kacheltjes om ons huis enigszins te verwarmen. Op de ochtend van plaatsing worden we gebeld dat de ketel die we besteld hebben niet leverbaar is en als deze willen hebben we minimaal een week moeten wachten en opnieuw ingepland moet worden. Dus nog minimaal een week zonder cv en warm water! Besloten dan maar voor een alternatief te gaan. Was deze ketel op de eerdere plaatsingsdatum wel voorradig? Beetje vreemd dat dit op de ochtend van plaatsing pas bekend is.

Van der Ploeg

Offerte aanvraag was erg eenvoudig, snel een passende offerte binnen. Daarna vlot een afspraak kunnen maken. De monteurs waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes afgehandeld.

Teewen

Het was goed afgewerkt

Van Nieuwenborg

al meer dan 15 jaar klant bij Feenstra, uitstekende service, vakkennis en kwaliteit.

Van Opbergen

In het gehele proces van offerte tot plaatsing, ging alles perfect volgens afspraak. Werkzaamheden netjes uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Kan er niet verkeerds over zeggen.

Vriesendorp

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede prijs en snelle plaatsing. Helaas geen hulp of uitleg van de slimme thermostaat. Deze krijgen we zelf ook niet verbonden met onze telefoon

Feenstra montage van ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Feenstra montage van ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

Feenstra montage van ketels

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installatie en onderhoud die u graag vakkundig advies geven. Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.

Postbus 88

8200 AB Lelystad

Bel

Poulain

Zeer goede monteurs.zijn heel vriendelijk en werken snel.

SterSterSterLege sterLege ster

Een goed bedrijf.