Beaujean
Klantvriendelijk, snelle afhandeling,deskundige monteur. Mooi bedrijf
91% beveelt Feenstra beveiliging aan!
Prima monteur keurig gedaan
ik doe zelf niet aan uitstekend maar ik heb geen klachten en de jongens hebben top werk geleverd met een goed verhaal
Monteur heeft zijn werk goed uitgevoerd en ons geattendeerd op het certificaat die verlengd moet worden
Jaarlijks onderhoud gehad en nu werken de piepjes niet meer van de deur en het alarm. Maandag gebeld en woensdag komt er weer iemand voor. Maar man man man voordat je eindelijk iemand aan de lijn hebt, echt een gezeik.
Prima allemaal
Fijn bedrijf, goede monteurs, duidelijke uitleg en er wordt meegedacht.
Is goed
Wij zijn zéér tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers.
net bedrijf en correct
Monteurs weten wat ze moeten doen.
Goede ervaring met iedereen anaf het eerste telefoon gesprek
Is weinig aan toe te voegen. Monteur gaf ook nog advies mbt de installatie, ws oud en kon bij het verlengen van het contract vernieuwd worden. Dat zijn goed opmerkingen waar een klant iets mee kan.
Prima bedrijf, goed personeel. Betrouwbaar snel en stipt. Komten afspraken na.
Geen interesse
Feenstra beveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima monteur keurig gedaan
Prima allemaal
Fijn bedrijf, goede monteurs, duidelijke uitleg en er wordt meegedacht.
Is goed
Wij zijn zéér tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers.
net bedrijf en correct
Monteurs weten wat ze moeten doen.
Goede ervaring met iedereen anaf het eerste telefoon gesprek
Prima bedrijf, goed personeel. Betrouwbaar snel en stipt. Komten afspraken na.
Geen interesse
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt: