Wisse
gode service
91% beveelt Feenstra beveiliging aan!
Zijn heel prettig en houden zich aan hun afspraken
Uitstekende dienstverlening, goede prijs.
Ik snap dat het lastig is maar het zou prettig zijn als je specifieker een tijd kunt afspreken. Nu moet er toch best lang voor thuisblijven.
Feenstra geeft vertrouwen ze zijn er voor je als je ze nodig heb een belletje en het wordt zo snel mogelijk geregeld en ze denken met je mee en geven advies wat het beste is
gewoon zo doorgaan !
goede service.
Kundig en goed. De monteur neemt uitgebreid de tijd om te kijken waar het systeem het beste hangt.
Ik heb moeite met een aantal vragen. Hoe kan ik als niet deskundige een oordeel geven over deskundigheid vd monteur. Hij leek mij zeer capabel, maar dat zegt niet zo veel.
Feenstra ervaar ik als betrouwbaar.
zeer goed
Prima service
goed gewerkt!
ik heb geen enkele zin meer om steeds over bedrijven te schrijven, ben bijna 2025 jaar.
Feenstra beveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Feenstra beveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:
Zijn heel prettig en houden zich aan hun afspraken
Uitstekende dienstverlening, goede prijs.
gewoon zo doorgaan !
goede service.
Feenstra ervaar ik als betrouwbaar.
zeer goed
Prima service